POŻEGNANIA
Re: POŻEGNANIA
Witam. Wieniec będzie kolorowy, Beata lubiła kolory i była kolorowym ptakiem. Składka jest po 50 zł . Jeśli suma zebrana przekroczy cenę będę kasę odsyłała bądź za jeśli ktoś będzie miał taki pomysł można będzie nadwyżkę przeznaczyć na inny cel związany z ogarami. Zastanawiam się nad napisem na szarfie... Jakieś pomysły... nr konta 42 1020 1169 k0000 8102 00705145 Marianna Gurowska.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Koniecznie kolorowe kwiaty żywe!!!
Napis moje propozycje:
Ogary i ich właściciele
Ogarowcy
Ogarkowo
Ogarowi przyjaciele
Napis moje propozycje:
Ogary i ich właściciele
Ogarowcy
Ogarkowo
Ogarowi przyjaciele
Przelałam Ci Marianno (Anna Koziel i w tytule zaznaczyłam, że ew. na ogarkowo, jak coś zostanie). Myślę, że może napisy: Ogary i ich ludzie lub Ogarkowo i przyjaciele?
Ania, Łukasz i MIGOTKA z Nadbużańskich Ścieżek
Też przelałam, jeśli coś zostanie to na ogarowy fundusz proszę przekazać
Cześć. Odzew jest duży. Składka przekroczyła koszt wieńca . Podam osoby, które dołączyły się do zbiórki.
Anna Łuczak
Kasia Cieleń
Kasia Sakławska
Joanna Juszkawiczus
Anna Kamińska
Bogumiła Błaszkowska
Anna Kozieł
Kiliany
Joanna Tyszko
Ula Zięba
Gosia Jakobini
Ja
Czy pominęłam kogoś?
Wieniec kosztował 350 zł. Więc po przeliczeniu na osobę wychodzi 29 zł z małymi groszami. Co mam zrobić z nadwyżką bardzo proszę w sms. Może jeszcze jakieś znicze od nas?
Z góry przepraszam za zamieszanie ale nie wiedziałam, że tyle osób dołączy do zbiórki. Beatka patrzy z góry i cieszy się, że ma tylu przyjaciół tu, na tym łez padole.
Na szarfie będzie napisane " Kochanej Beacie, ogarzy przyjaciele " Jeśli mam zmienić jest jeszcze czas.
Wieniec przywiozę razem z Joanną Juszkawiczus.
Pozdrawiam.
Marianna
Anna Łuczak
Kasia Cieleń
Kasia Sakławska
Joanna Juszkawiczus
Anna Kamińska
Bogumiła Błaszkowska
Anna Kozieł
Kiliany
Joanna Tyszko
Ula Zięba
Gosia Jakobini
Ja
Czy pominęłam kogoś?
Wieniec kosztował 350 zł. Więc po przeliczeniu na osobę wychodzi 29 zł z małymi groszami. Co mam zrobić z nadwyżką bardzo proszę w sms. Może jeszcze jakieś znicze od nas?
Z góry przepraszam za zamieszanie ale nie wiedziałam, że tyle osób dołączy do zbiórki. Beatka patrzy z góry i cieszy się, że ma tylu przyjaciół tu, na tym łez padole.
Na szarfie będzie napisane " Kochanej Beacie, ogarzy przyjaciele " Jeśli mam zmienić jest jeszcze czas.
Wieniec przywiozę razem z Joanną Juszkawiczus.
Pozdrawiam.
Marianna
Masakra. Oczywiście Anna Mamińska i Gosia Jakoniuk . Przepraszam ale jak widać tablet pisze co sobie wymyśli.
Ode mnie poszło z poślizgiem...Poproszę o lampeczkę, jeżeli kwota przekroczona.
Dzięki wielkie za ogarnięcie sprawy!
Dzięki wielkie za ogarnięcie sprawy!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ode mnie tez poszło dopiero dziś. Niestety nie dam rady dojechać. Nie dało rady z dnia na dzień przełożyć poradni. Za dużo ludzi. Jestem myślami z Wami i Beatą. Strasznie trudno się z tym wszystkim pogodzić. Bardzo chciałam ją pożegnać. Zwłaszcza, że mój mąż jeździ samochodem od Beaty

Odszedł z grona ogarów BURSZTYN Herbu Węszynos 
Bardzo nam przykro tym bardziej, że znaliśmy Bursztyna i jego rodzinę
Bardzo nam przykro tym bardziej, że znaliśmy Bursztyna i jego rodzinę