Ja dostałam dzisiaj takie info: WSAVA/FECAVA Congress will take place between 21st March - 24th March 2021 and will offer:
live sessions, full streams with subtitled translations into Chinese, Spanish & Polish and State of the Art Lectures
special reduced rate for Polish delegates of 200EUR/person
on-demand access to the whole content for three months after the end of the Congress If you wish to attend the entire Congress, please click here to complete and pay your registration.
Wnioskuję, że jeżeli się chce uczestniczyć w cały czterodniowym kongresie to trzeba zapłacić.
A nasza polska część jest bezpłatna....Jakby co to zajmijcie mi miejsce, gdzieś z przodu, bo ja też się zgłosiłam
Ja dzisiaj dostałam informację przypominającą o wykładach w ramach Dnia Hodowcy, który jest niezależnie od Kongresu. Nic nie pisali o opłacie, czyli wykłady w ramach Dnia Hodowcy są za darmo, jedynie za uczestnictwo w Kongresie jest opłata 200 euro
A to Kasiu co wyżej wkleiłaś to dotyczy prezentacji firmy, zapewne w ramach Kongresu, odnośnie pierwszego przeciwciała monoklonalnego do stosowania w terapii osteoarthritis (OA) w weterynarii - jest to nowość, inj. podaje się raz w miesiącu. Chyba 2 dni temu firma przesłała mi informację na e-mail, że już taki preparat jest i nazywa się Librela (działa inaczej niż niesterydowe p/zapalne; głównie celuje w NGF czyli czynnik wzrostu nerwów, który jest istotnym mediatorem bólu w OA)
Ja mam zamiar zastosować ją u swojego pacjenta, tylko musze się dowiedzieć o cenę......a ta będzie pewnie spora, biorąc pod uwagę ile kosztuje przeciwciało monoklonalne stosowane przy atopii.......