Fundusz "ogarkom w potrzebie"
Re: Fundusz "ogarkom w potrzebie"
Zapłaciłam 158,50 zł za hosting i certyfikat SSL.
Na koncie mamy 3.797,29 PLN.
Na koncie mamy 3.797,29 PLN.
Byleby w sercu ciągle maj!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Nie wiem kto teraz zajmuje się funduszem ale może kupimy Ewie na pożegnanie jakiś wieniec czy chociaż kwiaty od ogarów i ogarkowa?
Z fuduszu w obecnej sytuacji, z technicznych powodów , pewnie bedzie trudno ; ale ja chcę się dołozyc , jak bedzimey zbierac jakies pieniądze to dajcie znać komu i po ile
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Popieram. Zróbmy jakąś zbiórkę. Sądzę, że ktoś z Warszawy lub okolic, będzie reprezentował na pogrzebie naszą społeczność...
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Ja też jestem za tym, aby zorganizować kwiaty dla Ewy. Tyło kto może być na pogrzebie?
Niestety dopiero teraz zajrzałam na ten wątek (w ciągu dnia tylko z doskoku byłam na ogarkowie). Ja będę na pogrzebie, ale niestety jest za mało czasu, żeby zamówić zrobienie wieńca. Myślę, że w związku z tą sytuacją i z sytuacją jaka miała miejsce przy odejściu Magdy możemy pomyśleć o zamówienie czegoś w listopadzie.
Jeżeli chodzi o fundusz to mam kontakt do brata Ewy i w kwestiach technicznych będę się z nim kontaktowała później...Nie byłabym w stanie teraz podejmować tego tematu.
Jeżeli chodzi o fundusz to mam kontakt do brata Ewy i w kwestiach technicznych będę się z nim kontaktowała później...Nie byłabym w stanie teraz podejmować tego tematu.
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Sierotka po Magdzie M, Fantazja Grające Echo musi przejść operację - usunięcia listwy mlecznej (a może przy okazji sterylizacja?)
Pomożemy?
S.
Pomożemy?
S.
Wesna z Gończaków
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Myślę, że jak najbardziej, nie wiem co reszta na to ...????
Nie ukrywam, że rekomendowałabym od razu sterylizację aby na przyszłość uniknąć takich problemów. Dla Kuby to będzie najlepsze rozwiązania.
Jesteśmy w trakcie ustalania osoby odpowiedzialnej za fundusz ogarkowy, myślę że to kwestia dwóch/trzech dni.
Liczę również na wspólną decyzję wszystkich, którzy wspierają ten fundusz.
Nie ukrywam, że rekomendowałabym od razu sterylizację aby na przyszłość uniknąć takich problemów. Dla Kuby to będzie najlepsze rozwiązania.
Jesteśmy w trakcie ustalania osoby odpowiedzialnej za fundusz ogarkowy, myślę że to kwestia dwóch/trzech dni.
Liczę również na wspólną decyzję wszystkich, którzy wspierają ten fundusz.
Jestem za, razem ze sterylką. Powodzenia!