nikt tutaj niczego nie zamiata pod dywan:dorob62 pisze:To nie o to chodzi żeby było contra...... Chodzi o to by mówić a nie zamiatać pod dywan.Dżozef Fun Club contra reshta
- po pierwsze dywany wyszły z mody i większość ma panele lub kafle, więc zamieść nic się nie da

- po drugie wszyscy, a przynajmniej większość napisała już swoje zdanie w tym temacie, toteż nie ma sensu ciągle w kółko na ten sam temat pisać, bo to już się robi nudne
- po trzecie odpowiadając Doroto na jedno z Twoich pytań:
Główny wzorzec ogara polskiego, to polski wzorzec i wszelkie tłumaczenia, to tłumaczenia polskiego wzorca, a to o co Ty pytasz w żadnym wzorcu tego nie ma (przynajmniej ja się tego nie doszukałam..). Jest natomiast o tym w Regulaminie Wystaw Psów Rasowych..
To ja mam pytanie do wszystkich (nie trzymając niczyjej strony - to moje własne pytanie):
skoro nie ma o czymś mowy we wzorcu (np. o entropii i zabiegach), a jest o tym mowa w regulaminie, to co ma pierwszeństwo w ocenie rasy, regulamin czy wzorzec?
- ps. a entropia była, jest i będzie i występuje w każdej rasie, u jednych rzadziej, a u innych częściej)
do przeniesienia