W oczekiwaniu na maluchy .
W oczekiwaniu na maluchy .
Potwierdona już badaniem usg ciąża u Nadzieja Sfora Nestora i Funt Mazowieckie Ogary . Termin porodu ok.8 marca .
- BACHMATsforanemroda
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: W oczekiwaniu na maluchy .
Gratulacje
Trzymam kciuki
Trzymam kciuki

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
- aganowaczek
Gratulacje!
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Jeszcze parę fotek tatusia
Gratulacje!
Na marginesie w zapowiedzi miotu dobrze podać rodziców i datę. Myślę, że to potem bardzo ułatwia identyfikację
Na marginesie w zapowiedzi miotu dobrze podać rodziców i datę. Myślę, że to potem bardzo ułatwia identyfikację

- Hekate
Gratulacje. 

- miszakai
- Kontakt:
Gratulacje:). W końcu jakiś miot z niskim inbredem, bo ostatnio co jeden to inbred 8/9 dla 5 pokoleń:(. Oby zdrowo przyszły na świat!
Będąc świeżo po kolejnym wykładzie dotyczącym genetyki w hodowli utwierdziłam się w przekonaniu, że sam inbred (wysoki czy niski ) nie jest żadnym wyznacznikiem jakości skojarzenia....ale to już opowieść na całkiem inną bajką w innym wątku

I żeby nie było - powyższy "wtręt" nie dotyczy tego skojarzenia, z ciekawością czekam na jego owoce.
Dorzucę jeszcze - oby zdrowo rosły

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Mnie zawsze ciekawi czy hodowca decydując się na dane skojarzenie potrafi uzasadnić dlaczegoAnia W pisze: ↑czwartek 20 lut 2020, 09:01Będąc świeżo po kolejnym wykładzie dotyczącym genetyki w hodowli utwierdziłam się w przekonaniu, że sam inbred (wysoki czy niski ) nie jest żadnym wyznacznikiem jakości skojarzenia....ale to już opowieść na całkiem inną bajką w innym wątku
I żeby nie było - powyższy "wtręt" nie dotyczy tego skojarzenia, z ciekawością czekam na jego owoce.
Dorzucę jeszcze - oby zdrowo rosły![]()

Też jestem ciekawa maluszków