Kasiu, Aniu - odrobinę luzu. Przecież posiadanie championa nie zobowiązuje do wystawiania go tylko i wyłącznie w klasie championów. Zarówno w otwartej jak i w użytkach, czy championach (taktyka

Moderator: BACHMATsforanemroda
Weźmy np moją taktykęAnia W pisze: ↑niedziela 17 lis 2019, 20:52 A na czym ta taktyka tak właściwie polega ?jakiś czas temu było, że bezpieczniej jednak w championach ...bo jak się obcokrajowiec nie zna to wybierze championa jako (przynajmniej potencjalnie) dobrego przedstawiciela rasy.
![]()
Moja głowa nie ogarnia tych taktyk...ja po prostu jechałam na wystawę.
Uderz w stół, a nożyce się odezwą
Tutaj jakoś moje zwoje nie stykają i nie bardzo rozumię
Owszem zgadzam się, tylko jeśli ten pies dopiero walczy o championa, a nie jest od roku (sporo zaniżyłam okres
Pewnie tak. Od roku głośno to wokół pisałam, mówiłam i rozmawiałam, a bardzo wiele osób prostowało mnie, że Czuwaj wciąż czeka na championat
nie nadążam
Dlaczego od razu obrzydzenie? Dopóki w owej "taktyce" nie są wykorzystywane znajomości i dobre stosunki z sędzią
Dodam od siebie 3 grosze. My (Pola + Szela) zaczynamy i parcia nie mamy. Dla nas to ma być zabawa, rozwój dla dziecka i psa.qzia pisze: ↑poniedziałek 18 lis 2019, 14:46 Ale są ludzie, którzy zaczynają.I tacy którzy zarabiają na wystawianiu. I tacy którym brakuje takiego czy siakiego tytułu. Są też ci bardziej ambitni co sobie nabijają punkty do rankingu. Jednym słowem tacy, którzy mają parcie.
I tacy będą stosować takie czy siakie taktyki.