Stojąc w ringu słyszałam jak sędzia przekazywała swoje uwagi asystentce i Agat nie był doskonały czyli pewnie bdb. Karty jednak nie widziałam i z właścicielem nie rozmawiałam bo szybko zniknął.
Międzynarodowa Wystawa Psów SOPOT 10.08.2019
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Międzynarodowa Wystawa Psów SOPOT 10.08.2019
oki, dzięki.
Teraz zastanawiam się czy Agent miał dosk. Nie pamiętam czy brał udział w porównaniu...
Teraz zastanawiam się czy Agent miał dosk. Nie pamiętam czy brał udział w porównaniu...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ogromna przestrzeń, miejsce niesamowite idealne na takie imprezy. Ja przez kilkanaście lat będąc na wystawach nie miałam przyjemności być na tak dużej wystawie bez tłumów, z bezpłatnym parkingiem w pobliżu i taką ilością terenu do spacerowanie z psem. Szkoda, że mamy taki kawał bo pewnie byśmy sobie odwiedzały Sopot wystawowo.
Sędziowanie uważam za bardzo rzeczowe i poprawne. Pani sędzina bardzo miła i wszystko dokładnie tłumaczyła, opisywała jak to widzi, choć w karcie nikt tego nie notował. Bardzo się cieszę, że biegałyśmy z Szarlotką Poszły w Las i to ona wybiegała I miejsce
. Sunia od pamiętnego spotkania na Euro 2018 na stoisku klubowym zmienia się z miesiąca na miesiąc na lepsze, widząc ją już 4 raz po Euro
. Jeszcze raz chylę czoła przed właścicielami, że dali sobie przemówić do głowy i serca
. Dziewczyna pięknych kształtów nabiera i wystawy wygrywa!!!
Strasznie żałuję, że nie mam jej zdjęć obrazujących jej figurę wtedy i teraz - to może nie jednego właściciela ogara zmotywowałoby do pracy nad sobą i psem!!! Szarlotko nadal Tobie i właścicielom mocno kibicuję, jeszcze z 2/3 kg i będzie cud, miód i orzeszki
. Naprawdę jesteście godni naśladowania!!!
Poznałyśmy właścicieli Migotki z Nadbużańskich ścieżek, widać jak złapali bakcyla ogarzego i na zlocie się zobaczymy
.
Gościnnie była Pani Ewa z Dobrodziejką Ostoja z nad Łyny, Dora jest sąsiadką naszej siostry Friki. Namawialiśmy też na wystawy
.
Gratulujemy naszej Orawce BOBA i pozdrawiamy wszystkie spotkane ogarki!!
Po takie relacji słownej mam tylko jedno zdjęcie
.
Sędziowanie uważam za bardzo rzeczowe i poprawne. Pani sędzina bardzo miła i wszystko dokładnie tłumaczyła, opisywała jak to widzi, choć w karcie nikt tego nie notował. Bardzo się cieszę, że biegałyśmy z Szarlotką Poszły w Las i to ona wybiegała I miejsce

Strasznie żałuję, że nie mam jej zdjęć obrazujących jej figurę wtedy i teraz - to może nie jednego właściciela ogara zmotywowałoby do pracy nad sobą i psem!!! Szarlotko nadal Tobie i właścicielom mocno kibicuję, jeszcze z 2/3 kg i będzie cud, miód i orzeszki

Poznałyśmy właścicieli Migotki z Nadbużańskich ścieżek, widać jak złapali bakcyla ogarzego i na zlocie się zobaczymy

Gościnnie była Pani Ewa z Dobrodziejką Ostoja z nad Łyny, Dora jest sąsiadką naszej siostry Friki. Namawialiśmy też na wystawy

Gratulujemy naszej Orawce BOBA i pozdrawiamy wszystkie spotkane ogarki!!
Po takie relacji słownej mam tylko jedno zdjęcie

Nam również było miło Was spotkać i poznać . Dziękujemy za cenne uwagi i do zobaczenia na zlocie! 

Ania, Łukasz i MIGOTKA z Nadbużańskich Ścieżek
- BACHMATsforanemroda
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Gratulacje dla wszystkich 

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
AGENT z Jurajskiej Wyżyny - ocena doskonała, CWC i resCACIB. Według pani sędziny byłoby jeszcze lepiej, gdyby miał lepszego handlera - to słowa samokrytyki od wystawiającej właścicielki 

https://www.facebook.com/Ogar-Polski-z- ... 790481612/" onclick="window.open(this.href);return false;
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Gratulacje dla wszystkich ogarków. Aż miło popatrzeć na fajne psiaki.
Pani sędzina widzę standartowo championy wybrała
Ale surowa też trochę była. Jeszcze raz brawa dla dziewczyn

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Gratulacje
, a nowe pychole chociaż na zdjęciach pooglądam. Ale coś mało mało ... 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja to nawet nie wpadłam, że sędziowie mają taki schemat

Wcześniej faktycznie gdzieś znalazłam, że sędzina bardzo miła ale nie żałuje też ocen bdb - to okazało się prawdą.
Uważam, że i tak jest super! A skoro właścicielka wie, że trzeba trochę wystawianie poprawić to dobry punkt wyjścia do samodoskonalenia a na pewno będzie lepiej!