Ale dobrze, życzę powodzenia. Trzymam kciuki, alby psiak był szczęśliwy.
Sugerowałabym może kastrację przed oddaniem. Żeby nie wpadł w czyjeś nieodpowiednie ręce.

Nie wiem. Pies jest na OLXie ogłaszany (gdzie hodowca ogłasza swoje mioty) i na Facebooku, gdzie hodowla ma fanpage. Ale czy Pani właścicielka, która tak usilnie szuka mu domu, poinformowała osobiście i czy dostała jakąkolwiek odpowiedź, to nie wiem...
Nie znam ani hodowcy ani właścicielki psa i nie mam z nimi kontaktu. Ale wrzuciłam komentarz z ogłoszeniem psa na fanapage hodowli. Może się hodowca zainteresuje...
karmi pisze: ↑piątek 19 kwie 2019, 12:47 Dzień dobry,
jestem właścicielką prawie 4 letniego Karmela (Bemol z Krynickiej Doliny) i niestety muszę poszukać mu innego domu. Poinformowałam już hodowcę i szukam jak tylko mogę. Dlatego postanowiłam napisać również na forum. Karmel jest dorosłym i dużym psem, wychowany na podwórku, ma budę i kojec, ale też przebywa w domu (zwłaszcza w nocy).
Niestety sytuacja zmusiła mnie do opuszczenia mojego podwórka i nie mogę zabrać psa takiego dużego do mieszania w bloku.
Dlatego jeśli ktoś mógłby przyjąć Karmela do siebie, ale pomóc mi szukać dla niego domu to proszę o kontakt. Zapewniam pokrycie wszelkich kosztów.
Magda
512 704 715
Patrz, tak mi się zdawało, że czytałam,że hodowca wie, ale wczoraj nie mogłam w tekście znaleźć... A tu jak wół napisane było...WOJAN OGARUSY pisze: ↑piątek 07 cze 2019, 15:14karmi pisze: ↑piątek 19 kwie 2019, 12:47 Dzień dobry,
jestem właścicielką prawie 4 letniego Karmela (Bemol z Krynickiej Doliny) i niestety muszę poszukać mu innego domu. Poinformowałam już hodowcę i szukam jak tylko mogę. Dlatego postanowiłam napisać również na forum. Karmel jest dorosłym i dużym psem, wychowany na podwórku, ma budę i kojec, ale też przebywa w domu (zwłaszcza w nocy).
Niestety sytuacja zmusiła mnie do opuszczenia mojego podwórka i nie mogę zabrać psa takiego dużego do mieszania w bloku.
Dlatego jeśli ktoś mógłby przyjąć Karmela do siebie, ale pomóc mi szukać dla niego domu to proszę o kontakt. Zapewniam pokrycie wszelkich kosztów.
Magda
512 704 715
zdaje się że hodowca wie.