Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda
Sto lat, bądź Wielką Fatrą
Serdeczności z północy

Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda
O rany! To już rok??
Życzymy naszej kuzyneczce wielu szczęśliwych dni i lat

- gosia_en
- Gadu-Gadu: 0
Sto lat, sto lat! W zdrowiu i na pięknych ścieżkach 
No i oczywiście wielu medali, jako że Fatra to klonik Friki, część jej splendoru spływa na nas
pozdrawiamy serdecznie

No i oczywiście wielu medali, jako że Fatra to klonik Friki, część jej splendoru spływa na nas

pozdrawiamy serdecznie
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Eni i ViZa - dziękujemy za życzenia
.
, Kalinka też jest z tych mniejszych posokowcow
- coś w tym jest
.
Nigdy nie myślałam, patrząc ogólnie na rasę, że moja kolejna sunia będzie suką niższą od poprzedniej - choć zawsze Pasja wydawała się sporą suką. Nie chciałam wysokiej suki, chciałam mocną sukę i dzięki pomocy Ola i Dunaj udało się wybrać idealnie
.
Co do Wielkie Fatry to w przyszłym roku będziemy się starały przejść Małą Fatrę i Wielką Fatrę - więc wtedy będziemy wielkie
.
Trzymamy kciuki.
Taką miłą niespodziankę zrobił nam rawkow będąc gościnnie na naszych występach w Świebodzicach - Dziękujemy

Wielką Fatrą to ona już chyba nie będzie - pies upodabnia się do właściciela

Nigdy nie myślałam, patrząc ogólnie na rasę, że moja kolejna sunia będzie suką niższą od poprzedniej - choć zawsze Pasja wydawała się sporą suką. Nie chciałam wysokiej suki, chciałam mocną sukę i dzięki pomocy Ola i Dunaj udało się wybrać idealnie

Co do Wielkie Fatry to w przyszłym roku będziemy się starały przejść Małą Fatrę i Wielką Fatrę - więc wtedy będziemy wielkie

Dziękujemy!!! Z wielką chęcią podzielimy się medalamy z siostrą i pomożemy aby Frika też zaczeła karierę wystawową!!!!
Trzymamy kciuki.
Taką miłą niespodziankę zrobił nam rawkow będąc gościnnie na naszych występach w Świebodzicach - Dziękujemy

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Dalsza relacja z wyprawy na Niemczańskich Wzgórzach gości oraz nasze występy w Świebodzicach
.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Teraz wspomnienia świąteczne, bardzo mocno ornitologiczne
. Niedoceniony przez innych
, Park Krajobrazowy Doliny Jezierzycy - moja ostoja kilkanaście lat temu. W kominie powietrznym było 7 bielików. Czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć, jak to się ma do rozwoju środowiska, infrastruktury? Jakieś 18 - lat temu w tym miejscu skradałam się aby zobaczyć jedną parę bielików. Byłam tam zawsze z rana, a teraz po świątecznym śniadaniu kołują w kominie aż miło
. Na Stawach Milickich nie widzieliśmy ich aż tyle- fakt tam wiele więcej stawów niż na moich włościach
.
W dalszym ciągu polecam Dolny Śląsk bez względu czy to niziny, pagórki, czy górki - tutaj jest pięknie
!!.

W dalszym ciągu polecam Dolny Śląsk bez względu czy to niziny, pagórki, czy górki - tutaj jest pięknie

- Załączniki
-
- Zaczęło się patrzenie w górę.
- małe-IMG_9508.jpg (197.37 KiB) Przejrzano 523 razy
-
- Jak dobrze mieć 11 lat.
- małe-IMG_9545.jpg (284.84 KiB) Przejrzano 523 razy
-
- I się zaczęło...
- małe-IMG_9599.jpg (182.12 KiB) Przejrzano 523 razy
-
- ....
- małe-IMG_9609.jpg (203.41 KiB) Przejrzano 523 razy
-
- Bielik.
- małe-IMG_9612.jpg (97.09 KiB) Przejrzano 523 razy
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
dalszy ciąg świątecznej wędrówki:
- Załączniki
-
- Bielików
- małe-IMG_9615.jpg (97.02 KiB) Przejrzano 521 razy
-
- taniec.
- małe-IMG_9617.jpg (105.88 KiB) Przejrzano 521 razy
-
- Każdy inny
- małe-IMG_9618.jpg (125.68 KiB) Przejrzano 521 razy
-
- jak
- małe-IMG_9612.jpg (97.09 KiB) Przejrzano 521 razy
-
- się przyjrzycie.
- małe-IMG_9620.jpg (110.54 KiB) Przejrzano 521 razy
-
- Poezja.
- małe-IMG_9621.jpg (136.28 KiB) Przejrzano 521 razy
- miszakai
- Kontakt:

Jak się bawimy w "czym chcialbys być? Jakim zwierzęciem?" albo "Jakbyś mógł być przez jeden dzień Cygą, Krajką czy Ginger to kim byś był?"...Kuba niezmiennie odpowiada: Orłem...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Wiecie, że Bielik to nie Orzeł

Uwielbiam ptaki więc wcale się nie dziwie Kubie

- miszakai
- Kontakt:
Tak wiemy wiemy...Taki offtop;)