Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda
Oj, jak to dobrze, że tyle pięknych zdjęć... jest czym oko nacieszyć i można oderwać myśli od szarej i trudnej codzienności...
A jak tam ogarze łapki wytrzymały taki długi spacer po śniegu? nie poraniły się? nie potrzeba butków? na zdjęciach ogarmanii widziałam chyba, że sunia miała założone kiedyś butki?
A jak tam ogarze łapki wytrzymały taki długi spacer po śniegu? nie poraniły się? nie potrzeba butków? na zdjęciach ogarmanii widziałam chyba, że sunia miała założone kiedyś butki?
Byleby w sercu ciągle maj!
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda
W zimie wierzchnia warstwa śniegu może być twarda lub czasami ostra, dlatego dla łap nieprzyzwyczajonych do takich warunków, polecamy posiadać przynajmniej jeden but ochrony do użycia w przypadku skaleczenia. My używaliśmy 4 butów profilaktycznie w drodze na Śnieżkę, zakładaliśmy je przy niektórych fragmentach, mając na uwadze, że w jeden weekend planowaliśmy przejść prawie 50 km.
W drodze na Śnieżne Kotły śnieg był dużo łagodniejszy i nie widzieliśmy potrzeby zakładania butów.
W drodze na Śnieżne Kotły śnieg był dużo łagodniejszy i nie widzieliśmy potrzeby zakładania butów.
Już człowiek zapomniał, że miał ferie a jeszcze można tak fajnie powspominać.
W górach pięknie - szkoda, że tak wysoko
Ale widać,że się przygotowali na przybycie tak zacnej grupy - wypolerowane wszystko na wysoki połysk

W górach pięknie - szkoda, że tak wysoko

Ale widać,że się przygotowali na przybycie tak zacnej grupy - wypolerowane wszystko na wysoki połysk

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dokładnie tak! Fotki fajne ale obiekty znakomite, tło wyśmienite, światło bardzo dobre!!!
Dzięki Ewka, pozdrawiamy i ściskamy z całych sił

Co za krótka pamięć

Wysoko nie było, a czasami warto trochę tętno podwyższyć dla takich widoków i chwil.
Niemczańskie Wzgórza wyruszyły na Śląsk aby pospacerować z najstarszą z rodu Kalinką z Niemczańskich Wzgórz

- Załączniki
-
- Kalinka Niemczańskie Wzgórza nasza seniorka kochana.
- IMG_7758.jpg (259.14 KiB) Przejrzano 961 razy
-
- Kacper czaruje Fatrę.
- IMG_7767.jpg (93.24 KiB) Przejrzano 961 razy
-
- Urocze tyły ogarze ;).
- IMG_7782.jpg (181.82 KiB) Przejrzano 961 razy
-
- Dzięciołek.
- IMG_7809.jpg (59.1 KiB) Przejrzano 961 razy
-
- Ogarkowo padło ;).
- IMG_7813.jpg (74.08 KiB) Przejrzano 961 razy
-
- :)
- senior i junior wersja klasyczna.jpg (110.06 KiB) Przejrzano 961 razy
-
- Zajo na stanowisku.
- IMG_7794.jpg (47.9 KiB) Przejrzano 961 razy
- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Kasiu i Tomku, zdjęcia bajka, spacer bajka, wieczór przed spacerem też bajka !!!
Zapraszamy częściej ! 

Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Piękna i dostojna Kalinka rówieśnica i półsiostra mojej Ajszy
Duuuuużo zdrówka dla seniorki. Oj kiedyś to były ogary

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Teraz Wasza kolej

Qzia, Ty wiesz że ja zapomniałam, że one po jednym ojcu. Zawsze miałam w głowie że wiekowo to samo

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
My jak najbardziej też mamy się za tą rodzinkę więc również pozdrawiamy Was

Jelenia Góra dla nas udana. Szczególnie się cieszymy, że z Kalinką skończyliśmy młodzieżowy championat!!!! Nastawiałam się, że zdecydowanie dłużej będzie to trwało. Posokowców jest sporo, ona nie jest na co dzień ze mną, poza tym tak jak już wcześniej pisałam uczę się cały czas tej rasy. Już wiem, że za szybko z nią biegam idealnie to widać na zdjęciach, niestety muszę ją wyczuć jakoś

To była mała wystawa, bardzo organizator się starał aby wszystkim dogodzić. Był parking pod samą halą, wejście gratis, ciasta swojskie i smalczyki za grosze, a przepyszne bardzo

- Załączniki
-
- Gończe psy były bardzo wyrośnięte i duże - nie fajnie. Za to sunie idealne!!!
- małe-IMG_7877.jpg (224.51 KiB) Przejrzano 785 razy
-
- Nudy.
- małe-IMG_7912.jpg (280.62 KiB) Przejrzano 785 razy
-
- Finały młodzież.
- małe-IMG_7917.jpg (218.43 KiB) Przejrzano 785 razy