Infografika na media
Infografika na media
Cześć,
Poniżej załączamy infografikę, którą chcemy wrzucać na media społeczne. Jej celem jest promowanie rasy, w lekkiej, czytelnej i krótkiej formie. Prosimy o sprawdzenie treści, czy nie wypisaliśmy głupot. Mile widziane sugestie.
Grafika jest responsywna z urządzeniami mobilnymi, dlatego nie możemy więcej wrzucać treści, możemy ewentualnie którąś zastąpić.
Poniżej załączamy infografikę, którą chcemy wrzucać na media społeczne. Jej celem jest promowanie rasy, w lekkiej, czytelnej i krótkiej formie. Prosimy o sprawdzenie treści, czy nie wypisaliśmy głupot. Mile widziane sugestie.
Grafika jest responsywna z urządzeniami mobilnymi, dlatego nie możemy więcej wrzucać treści, możemy ewentualnie którąś zastąpić.
- Załączniki
-
- infografika ogar polski.png (201.11 KiB) Przejrzano 7594 razy
Re: Infografika na media
Jest świetnym myśliwym czy ma uśpiony instynkt? To tak troche jedno drugie wyklucza 

Coś mi przeszkadza w sylwetce "ogara", przede wszystkim nos wygląda jak po ropowicy i te zbyt ciemne uszy.....
Może zamiast rysunku lepiej wyglądałoby zdjęcie jakiegoś championa 

"Przy domu psy szczekają, w kniei zaś ... grają".
Sam ogar to wektorowa grafika dostępna na darmowej licencji, nie można jej modyfikować.
Aby użyć zdjęcia, potrzebna jest zgoda właściciela i musimy ją fizycznie posiadać najlepiej w dużej rozdzielczości.
Aby użyć zdjęcia, potrzebna jest zgoda właściciela i musimy ją fizycznie posiadać najlepiej w dużej rozdzielczości.

Myślę, że zgoda własciciela to nie problem, gorzej, że championów jest sporo 

Jeśli grafika jest wektorowa to można ją modyfikować, jeśli dostanę plik w krzywych to mogę pomóc.
Marta & Rosa
(Runa z Sarmackiej Tradycji)
(Runa z Sarmackiej Tradycji)
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja trochę uwag i wątpliwości mam
.
Ustosunkuję się do tych informacji po pracy abym miała czas
.
pozdrawiam Ząbkowice