Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
Re: Ogarzy Gon - Reda, Leśny i społka
nie mogę się odnaleźć w blogach, gdzie są braciszkowie i siostry Dunaja (Meszka)????
Co u Redy i Leśnego....?
Co u Redy i Leśnego....?
Lesio chłop na schwał. Na razie go nie wystawiamy, bo czekamy na skończenie 15 miesięcy. Młodzieżowy championat dostał, teraz poczekamy na możliwość zdobycia dorosłego. Czysta kalkulacja.
A chłopak szaleje: skacze i zagląda sobie za płot (cóż to dla niego 180 cm wysokości), w ten właśnie sposób zrobił sobie fajną dziurkę w skórze w pachwinie bo spadając trafił na metalowy kran, energia go rozpiera.
Reda jak zwykle nas zaskoczyła i ma panienka teraz cieczkę. Muszę z nią chyba wyjechać na wczasy, żeby nie kusić Lesia.
Zmienia się powoli u nas hierarchia, Leśny może chodzić po domu i Reda go nie odgania, na podwórku czasami jej się odgryza i kładzie na nią łapę, jakby mówił: " nie denerwuj się stara, ja będę teraz rządził".
Zdjęć na razie nowych nie będzie, bo w ruchu mi nie wychodzą, a takie nie są ładne.
Co do naszych dzieci, to jak będę miała trochę czasu jutro to podjadę zobaczyć Magię.

Reda jak zwykle nas zaskoczyła i ma panienka teraz cieczkę. Muszę z nią chyba wyjechać na wczasy, żeby nie kusić Lesia.
Zmienia się powoli u nas hierarchia, Leśny może chodzić po domu i Reda go nie odgania, na podwórku czasami jej się odgryza i kładzie na nią łapę, jakby mówił: " nie denerwuj się stara, ja będę teraz rządził".
Zdjęć na razie nowych nie będzie, bo w ruchu mi nie wychodzą, a takie nie są ładne.
Co do naszych dzieci, to jak będę miała trochę czasu jutro to podjadę zobaczyć Magię.
a reszta - nie mają blogów?, Co u Majora?
Prosimy o foty
Prosimy o foty

A szkoda....wielka szkoda....pewnie znowu w W-wie będą 3 ogary na krzyżREDAIK pisze:Czysta kalkulacja.![]()

No i kto będzie rasę promował

Ania jak kapo, ale da się ją lubić

ESOX pisze:a reszta - nie mają blogów?, Co u Majora?
Prosimy o foty

Dwa moje i jeszcze jeden??Ania W pisze: A szkoda....wielka szkoda....pewnie znowu w W-wie będą 3 ogary na krzyż
No i kto będzie rasę promował

- Basia
- Gadu-Gadu: 3582961
Wywołana przez ESOXa do tematu pozwalam sobie zamieścić kilka zdjęć Minki. Dziewczyna rosnie nam silna i zdrowa
W zasadzie nie mamy z nią żadnych problemów. Jest naszym "małym aniołkiem" 

- Załączniki
-
- Mina - zdobywca lasu
- Obraz 003_1.jpg (101.41 KiB) Przejrzano 551 razy
-
- Obraz 011_1.jpg (81.99 KiB) Przejrzano 553 razy
-
- Obraz 012_1.jpg (83.33 KiB) Przejrzano 553 razy
-
- Pies który jeździ koleją
- Obraz 029_1.jpg (81.57 KiB) Przejrzano 553 razy
-
- Obraz 056_1.jpg (83.33 KiB) Przejrzano 554 razy
-
- Obraz 059_1.jpg (84.48 KiB) Przejrzano 553 razy
-
- Pierwsze spotkanie z żółwiem...nie byłam zbyt odważna
- Obraz 071_1.jpg (89 KiB) Przejrzano 551 razy
-
- Niezła była impreza... aż wylądowałam pod stołem...
- Obraz 080_1.jpg (82.89 KiB) Przejrzano 553 razy
-
- Obraz 081_1.jpg (82.93 KiB) Przejrzano 556 razy
-
- Spanie na kurczaka
- Obraz 111_1.jpg (56.54 KiB) Przejrzano 556 razy
Pozdrawiamy,
Basia i Zuzia
Basia i Zuzia
A dzisiaj sprowadziłam na stare śmieci Magię i zaraz może uda się jakieś fotki wkleić.