Ostatnio bardzo dobry znajomy pokazał mi nowy portal internetowy Concretto na którym nie dość że można tanio kupić różne artykuły to dodatkowo można zarobić pieniądze:)
Portalu tego nie można porównać do allegro bo tu jest całkowicie inny sposób licytacji a mianowicie licytujemy w dół. Czyli kupuje ten co da najniższą kwotę a nawet i zero złotych.
Wiem że to dziwnie brzmi ale taka jest prawda- pomysł uważam za genialny dlatego postanowiłam się z Wami nim podzielić.
Portal dopiero raczkuje ale lada dzień rozrośnie się do rozmiarów Allegro czy Naszej Klasy bo jest to kolejny genialny a do tego innowacyjny pomysł- na nowy wymiar aktywności – dzięki któremu można zarabiać nie wychodząc z domu, po prostu klikając! Dodatkowo jest wiele bonusów, premii itp
Najlepiej się zalogować i poczytać po kolei o co chodzi-rejestracja jest oczywiście bezpłatna:
Możecie skorzystać z tego linka i nie ukrywam że dzięki temu ja również skorzystam więc jeśli mnie nie lubicie to możecie zalogować się od kogoś innego

http://www.concretto.pl/index.php?s=rejestracja&uid=691" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ze swojej strony służę pomocą i jeśli będzie trzeba to pomogę wytłumaczę jak zarabiać bądź wydawać tam pieniądze

Dla zachęcenia dodam że każdy wystawiony towar na aukcjach jest od razu tańszy niż w sklepie a jeszcze można zbić cenę. Można też zaproponować towary które np. planowaliście kupić i wtedy zostaną one umieszczone na aukcji.
Co Wy na to