Gorzów Wlkp krajowa 5.07.2009
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Gorzów Wlkp krajowa 5.07.2009
o Mirek znowu się spotkamy 

zAPRASZAM NA ARIOWEGO BLOGA 
http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
No to stawka prawie już znana
równie pokaźna jak w Szczecinie
Mirku znowu się spotka tylko Salwa z Jarą na ringu ale tym razem myślę że skończy się na odwrót

Mirku znowu się spotka tylko Salwa z Jarą na ringu ale tym razem myślę że skończy się na odwrót

Aszemi - dobre fotki na płytkę plissss
Bierz i ustawiaj towarzystwo na boku
Tzn .obok ringu a nie żeby leżało 

Bierz i ustawiaj towarzystwo na boku

- Aszemi
- Kontakt:
Zobaczymy co da się zrobić 

Nie wiem czy nie będziemy musieli dać walkoweraAszemi pisze:tylko Salwa z Jarą na ringu

Mam nadzieję, że to fałszywy alarm ale znaki są niepokojące

Szkoda by było bo po ocenie w Szczecinie mam mały "niesmaczek"
. To była czwarta wystawa + przegląd hodowlany, porównywałem oceny suki i ta ostatnia wygląda jak by dotyczyła innego psa. Oczywiście ja mogę być nieobiektywny, dlatego chciałbym zobaczyć jak oceni Jarę inny sędzia.

-
Ja też uważam, że sędzia chyba "lekko" przesadziła.. no ale ja nie sędzia przecieżmirek pisze:Szkoda by było bo po ocenie w Szczecinie mam mały "niesmaczek". To była czwarta wystawa + przegląd hodowlany, porównywałem oceny suki i ta ostatnia wygląda jak by dotyczyła innego psa. Oczywiście ja mogę być nieobiektywny, dlatego chciałbym zobaczyć jak oceni Jarę inny sędzia.

- Aszemi
- Kontakt:
Ja jestem przekonana że Weron oceni Jarę wyżej niż sędzina w Szczecinie ale jak to już zostało nie raz powiedziane wystawy to czasem coś w rodzaju totka więc zawsze może się wszystko wydarzyć
Mirku a co sędzina w Szczecinie Ci napisała w karcie oprócz oceny tzn za co Ci zaniżyła notę

Mirku a co sędzina w Szczecinie Ci napisała w karcie oprócz oceny tzn za co Ci zaniżyła notę

Uzasadnienie brzmi: suka o dobrych proporcjach czaszki, prawidłowy zgryz, prawidł. osadzone noszone uszy, suka zaniżona w partii piersiowej, poprawna dolna linia, zbieżna akcja kończyn przednich, prawidłowa tylnychAszemi pisze:co sędzina w Szczecinie Ci napisała w karcie oprócz oceny
nieco płochliwy temper.
Właściwie opis jest OK.

-
Hm, płochliwy temperament? ciekawemirek pisze:Uzasadnienie brzmi: suka o dobrych proporcjach czaszki, prawidłowy zgryz, prawidł. osadzone noszone uszy, suka zaniżona w partii piersiowej, poprawna dolna linia, zbieżna akcja kończyn przednich, prawidłowa tylnychAszemi pisze:co sędzina w Szczecinie Ci napisała w karcie oprócz oceny
nieco płochliwy temper.
Właściwie opis jest OK.