Mówisz i maszSARABANDA pisze:A i owszem, przywieź Kasiu kociołek, to będzie vege i bezglutenowy.

Mówisz i maszSARABANDA pisze:A i owszem, przywieź Kasiu kociołek, to będzie vege i bezglutenowy.
Czyli Ty pożyczasz kociołek, a ja np. grochóweczkę czy bigosik nad ogniskiem pichcę? Albo leczo?kasiawro pisze:Eni tak jak pisałam w pierwszym poście grill jak najbardziejEni pisze:Kto mi wyjaśni o co chodzi z tymi kociołkami?
Jakoś się wspólnie bawimy w grilla czy co? Bo ja nie wiem, jak mam zaopatrzenie szykować.
Jeśli chodzi o kociołki to wygląda tak:
ludzie mają takie żeliwne garnki na ognisko i aby nie było monotonnie, że tylko grill , to przygotowują kociołki.
Ja tradycyjnie mam 2 i jeden taki na bigos, gulasz na trójnogu (prezent urodzinowy)więc jak jest ktoś chętny mogę zabrać i wypożyczyć . Trzech nie jestem w stanie ogarnąć. Być może jeden mi się uda
.
Sarabanda liczę na Ciebie![]()
Eni jak masz ochotę przygotować to też spoko - dawaj znać.
W czwartek podamy program na zlot.
To już tylko 12 dni i się spotykamy nad Sarczym jeziorem
Oczywiście nic na siłę, Twój wolny wybór. Leczo to nie wiem nigdy nie robiłam i nie jadłam z ogniskaEni pisze: Czyli Ty pożyczasz kociołek, a ja np. grochóweczkę czy bigosik nad ogniskiem pichcę? Albo leczo?
Bo się ślinię jak ogar
Leszek pisze: Czy jakiś program ogólny jest, mieszkam w innym ośrodku i coś takiego by ułatwiło kontakty
.
kasiawro pisze: W czwartek podamy program na zlot.
PrzepraszamAnia W pisze:Leszku była już informacja na ten temat :
Leszek pisze: Czy jakiś program ogólny jest, mieszkam w innym ośrodku i coś takiego by ułatwiło kontakty
.
kasiawro pisze: W czwartek podamy program na zlot.