Z Funciorem drogie Panie sprawa ma się zupełnie inaczej. Urodził się jakieś blondynek i od tego czasu sukcesywnie ciemnieje

Jeżeli psów nie będzie w domu to i ilość kłaków drastycznie zmalejeSARABANDA pisze:A ja poprę tego kto mi powie jak zrobić żeby kłaków w mieszkaniu było mniej
To tak, jak w tym dowcipie o kozie i żydziePoniatowski Dwór pisze:Ja proponuję JEDNEGO niewychodzącego kota syberyjskiego.... ilość ogarzej sierści maleje prawie do zera.... przy kocim włosie... nasz odkurzacz umiera po roku... I ogary to Pikuś...
musia pisze:To tak, jak w tym dowcipie o kozie i żydziePoniatowski Dwór pisze:Ja proponuję JEDNEGO niewychodzącego kota syberyjskiego.... ilość ogarzej sierści maleje prawie do zera.... przy kocim włosie... nasz odkurzacz umiera po roku... I ogary to Pikuś...
A co z czaprakiem? U mnie sypie się tak samo...qzia pisze: Najlepiej kupić dywany i narzuty pod kolor podpalania![]()
A co z czaprakiem? U mnie sypie się tak samo...Ania W pisze:qzia pisze: Najlepiej kupić dywany i narzuty pod kolor podpalania![]()