Ale ja wyjątkowo bardzo, bardzo...najbardziejkasiawro pisze:Nie tylko TyAnia W pisze:
Ja bym była zainteresowana...bardzo

Ale ja wyjątkowo bardzo, bardzo...najbardziejkasiawro pisze:Nie tylko TyAnia W pisze:
Ja bym była zainteresowana...bardzo
tak to nasz Rozmaryn"Czujny" to Rozmaryn jak dla mnie Uli.
tak to nasz Rozmaryn
Orsa jak można go nabyć ?
Czy wolicie by wystawić licytację na wszystkie pastele razem, czy na każdą z osobna?Nadal czekam na info czy obrazki będę na sprzedaż bo są piękne
Jestem jak najbardziej zaUważam też, że może dobrze byłoby, żeby ze względu na włożony przez Orsę czas i materiały podzielić kwotę licytacji na dwie części : 1. bazowa (wkład Orsy) i 2. nadwyżka na ogarze konto.
Z sympatii do ogarów, niech to będzie 300zł (czas, materiały, koszty przesyłki)Uważam też, że może dobrze byłoby, żeby ze względu na włożony przez Orsę czas i materiały podzielić kwotę licytacji na dwie części : 1. bazowa (wkład Orsy) i 2. nadwyżka na ogarze konto.
Za jeden, czy to kwota za tę wystawianą serię?Orsa pisze: Z sympatii do ogarów, niech to będzie 300zł (czas, materiały, koszty przesyłki)
Wieczorem wstawię na bazarkowo trzy obrazy: Łozę, Czujnego Rozmaryna, Orawę z miłością w oczach.