Między borem a miastem - ARES, BONA, ERIA
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Między borem a miastem - ARES i BONA
Mała ERIA z dziadkiem Aresem
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Mądra dziewczynka
Bierze przykład ze starszych

- 1e2w3a
- Kontakt:
Dokładnie, nawet jego ulubione miejsce zajęłaqzia pisze:Mądra dziewczynka Bierze przykład ze starszych

- 1e2w3a
- Kontakt:
No i jest jakaś sylwetka ERII z profiluAnia W pisze:A ja bym chętnie zobaczyła sylwetkę młodej
Fajniutka, zuch dziewczynka, śliczna rośnie.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- 1e2w3a
- Kontakt:
Eria w lesie
Przede wszystkim to węszyła, nawet wtedy gdy dołączyła do nas znajoma malamutka. Była również i chęć zabawy ale chyba z racji dość znacznych rozmiarów koleżanki - Eria nie pozwalała sobie na jakieś szaleństwa. Poznalismy jedną nową ścieżkę leśną i pokazaliśmy po których lubimy spacerować i dokąd te ścieżki mogą nas zaprowadzić.
Przede wszystkim to węszyła, nawet wtedy gdy dołączyła do nas znajoma malamutka. Była również i chęć zabawy ale chyba z racji dość znacznych rozmiarów koleżanki - Eria nie pozwalała sobie na jakieś szaleństwa. Poznalismy jedną nową ścieżkę leśną i pokazaliśmy po których lubimy spacerować i dokąd te ścieżki mogą nas zaprowadzić.
Najśliczniejszy widok to ta pupa przy tropieniu 

- 1e2w3a
- Kontakt:
Dziś w lesie ćwiczyłam z moją czteromiesięczną Erią przychodzenie na gwizdek ale też sprawdzałam jak u niej z komendami "siad" i "zostań". "Siad" wykonuje choć czasami to trzeba jej troche pomóc, gorzej natomiast z tą drugą komenda. Przez chwilę wprawdzie siedzi i się nie rusza ale za chwilę już podąża za mną. Dziś troche pomógł mi przypadek, Eria chyba tak z nudów przywarowała, no i wtedy wydałam komendę "zostań" i oddaliłam się na jakieś 20 kroków i nawet schowałam się za drzewo. Policzyłam do 30 i jednak postanowiłam się jej ukazać aby zakończyć to sukcesem. Trzeba będzie zacząć to ćwiczyć z pozycji "waruj".
Eria po komendzie "siad" Jeszcze siedzi ale zaraz ruszy w moim kierunku Eria waruje (nie zna jeszcze tej komendy ale postanowiłam to wykorzystać) Jestem wprawdzie schowana za drzewem ale myślę, że Eria wyczuwała gdzie jestem - ważne że pozostała na miejscu.
Eria po komendzie "siad" Jeszcze siedzi ale zaraz ruszy w moim kierunku Eria waruje (nie zna jeszcze tej komendy ale postanowiłam to wykorzystać) Jestem wprawdzie schowana za drzewem ale myślę, że Eria wyczuwała gdzie jestem - ważne że pozostała na miejscu.
- Hekate
Dzielna mała.
Kto to widział tak dziecko męczyć.