Witam się i Ogara szukam :)
Witam się i Ogara szukam :)
Dzień Dobry,
Jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Ogara. Od jakiegoś czasu czytamy o tej rasie, podczytujemy też forum i Ogary całkowicie nas urzekły.
Pies lub suczka stanie się częścią naszej niewielkiej rodziny, dlatego szukamy spokojnego psa, który ma cierpliwość do dzieci (syn 7 lat). Dużo spacerujemy po lasach, jeździmy na rowerach
Czy możecie polecić jakąś hodowlę? Najlepiej z Zachodniopomorskiego, ale to nie warunek.
Z góry dziękuję!
Jesteśmy właśnie na etapie poszukiwania Ogara. Od jakiegoś czasu czytamy o tej rasie, podczytujemy też forum i Ogary całkowicie nas urzekły.
Pies lub suczka stanie się częścią naszej niewielkiej rodziny, dlatego szukamy spokojnego psa, który ma cierpliwość do dzieci (syn 7 lat). Dużo spacerujemy po lasach, jeździmy na rowerach
Czy możecie polecić jakąś hodowlę? Najlepiej z Zachodniopomorskiego, ale to nie warunek.
Z góry dziękuję!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Witam się i Ogara szukam :)
Zapraszamy do działu spodziewane lub urodzone mioty
I jednocześnie witamy wśród zaogarzonych.

A jest w czym wybierać !!! trochę miotów sie szykujeZapraszamy do działu spodziewane lub urodzone miotyI jednocześnie witamy wśród zaogarzonych.
![]()

Witamy, z pomorskiego na wiosnę się szykuje miot.
- BACHMATsforanemroda
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
A skąd dokładnie jesteście?
Nasze województwo w końcu się zaogarza
U nas hodowli to mało. Teraz będą mioty w Ogarusach i w Sforze Nemroda. Obie hodowle godne polecenia. Ja mam psa ze Sfory Nemroda (woj. pomorskie) i jestem nim zachwycona. To mój Bachuś (BACHMAT Sfora Nemroda). Oprócz wspaniałego eksterieru ma fantastyczny charakter. Jest niesamowicie spokojny, ale jak każdy pies potrafi narozrabiać!
Pozdrawiam

U nas hodowli to mało. Teraz będą mioty w Ogarusach i w Sforze Nemroda. Obie hodowle godne polecenia. Ja mam psa ze Sfory Nemroda (woj. pomorskie) i jestem nim zachwycona. To mój Bachuś (BACHMAT Sfora Nemroda). Oprócz wspaniałego eksterieru ma fantastyczny charakter. Jest niesamowicie spokojny, ale jak każdy pies potrafi narozrabiać!

Pozdrawiam

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeśli piesek nie ma być wystawiany, to może adopcja? Czasem ludzie kupują ogarka i okazuje się ich przerastać wymaganiami, a czasem trafia się świetny piesek w typie (tutaj czy na Ogaromaniacy i przyjaciele na Fb są ogłoszenia.
Bardzo dziekuje za wszystkie informacje. 
Bedziemy szukac w polecanych hodowlach. Dojazd po pieska nie jest problemem, wazne jest, zeby byla dobra hodowla.
Pozdrawiam!

Bedziemy szukac w polecanych hodowlach. Dojazd po pieska nie jest problemem, wazne jest, zeby byla dobra hodowla.
Pozdrawiam!
Cudowny jest!BACHMATsforanemroda pisze:A skąd dokładnie jesteście?Nasze województwo w końcu się zaogarza
![]()
To mój Bachuś (BACHMAT Sfora Nemroda). Oprócz wspaniałego eksterieru ma fantastyczny charakter. Jest niesamowicie spokojny, ale jak każdy pies potrafi narozrabiać!
Pozdrawiam
Ja mam pieska z hodowli Ogarusy, polecam, matka Warka. Moj ogar jest spokojny i bardzo rodzinny, ostatnio lekarz weterynarii widzac go pierwszy raz stwierdzila ze jest układny ☺ bardzo lubi dzieci.
Dziekuje, wlasnie tez myslimy o tej hodowli. Ogladalismy filmy na stronie Pana Krzysztofa i jestesmy pod wrazeniem. Mialam tylko watpliwosci, czy nie sa to psy hodowane do pracy w lesie i czy dobrze sie beda czuly w domu z dzieckiem.Atos pisze:Ja mam pieska z hodowli Ogarusy, polecam, matka Warka. Moj ogar jest spokojny i bardzo rodzinny, ostatnio lekarz weterynarii widzac go pierwszy raz stwierdzila ze jest układny ☺ bardzo lubi dzieci.
Pozdrawiam!