Skrajnie wychudzony pies w typie ogara
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Skrajnie wychudzony pies w typie ogara
Aż miło popatrzeć jak się na tym łóżku wyleguje. Należy mu się biedulowi. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Chciałam jeszcze zwrócić uwagę jaką Oskar ma oddaną pielęgniarkę dyżurującą przy nowym łóżku 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Pielęgniarka prima sort. Trzymaj się chudzielcu.Ania W pisze:Chciałam jeszcze zwrócić uwagę jaką Oskar ma oddaną pielęgniarkę dyżurującą przy nowym łóżku

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Też na suczkę zwróciłam uwagę i na jego spokój jak leży z kroplówką.
Czy wyniki teraz ma jakieś robione, coś się posuwa na lepsze
?
Czy wyniki teraz ma jakieś robione, coś się posuwa na lepsze

Kolejne badania będą, jeśli dobrze pamiętam jutro, tak jakoś co tydzień, informacja pojawi się pewnie we czwartek. Cieszę się ten ten pies odżywa, jakoś mi leży na sercu..........
Wczorajszy komunikat od p. Magdy K.
"Odebrałam wyniki badań i zalecenia dla Oskara na kolejny tydzień.
Trochę spadł mocznik i minimalnie keratynina, unormowały się sprawy związane z wątrobą i nie będą one badane przy kolejnym pobraniu krwi. Czerwone krwinki przestały spadać, ale nadal walczymy z niskim poziomem żelaza, unormował się natomiast poziom wapnia. Waga 20,4kg i ładne ciśnienie +/-140. Przechodzimy na kroplówki 750 ml i walczymy dalej
Dzisiaj Oskar cały dzień głodny chodził, tłukł się po kuchni i łapa za łapą mi towarzyszył, ale to chyba przez pogodę, bo dostaje dziennie porcję dla psa o wadze 25kg, ale ulitowałam się i dosypałam mu trochę suchego, przecież nie będę go głodziła.
Życzymy miłego weekendu i pozdrawiamy"
"Odebrałam wyniki badań i zalecenia dla Oskara na kolejny tydzień.
Trochę spadł mocznik i minimalnie keratynina, unormowały się sprawy związane z wątrobą i nie będą one badane przy kolejnym pobraniu krwi. Czerwone krwinki przestały spadać, ale nadal walczymy z niskim poziomem żelaza, unormował się natomiast poziom wapnia. Waga 20,4kg i ładne ciśnienie +/-140. Przechodzimy na kroplówki 750 ml i walczymy dalej

Dzisiaj Oskar cały dzień głodny chodził, tłukł się po kuchni i łapa za łapą mi towarzyszył, ale to chyba przez pogodę, bo dostaje dziennie porcję dla psa o wadze 25kg, ale ulitowałam się i dosypałam mu trochę suchego, przecież nie będę go głodziła.
Życzymy miłego weekendu i pozdrawiamy"

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Coraz więcej pozytywnych wieści. Pozostaje trzymać kciuki,ale przy tylu wspierających myślami musi być dobrze 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Jakieś wieści od chudzielca
?