blOGARchiwalny... czyli o psach z hodowli SamograjFCI
Re: blOGARchiwalny... czyli o psach z hodowli SamograjFCI
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 16:36 przez samograj, łącznie zmieniany 1 raz.
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ale fajne kluski no i czekamy na Ariannę i jej harce z Szantą 

Ale super: babcia ŻMIŁKA jej wnuczka ARIANNA jak u nas babcia z wnuczką i cudowna SZANTA
Samograjko czy masz prawo wyboru suni? Czy hodowca sam już wybrał? Która to dziewczynka?

Ja to jestem zapóźniona w rozwoju!
Dopiero teraz zaskoczyłam, że ty będziesz miała suczkę z Czech, która jest wnuczką twojej Ogarzycy. Kręte są drogi, które prowadzą do Ogarów…
Niedługo weźmiesz maluszka po raz pierwszy na ręce. Ciekawe, co się czuje w takiej sytuacji?

Niedługo weźmiesz maluszka po raz pierwszy na ręce. Ciekawe, co się czuje w takiej sytuacji?
Gratuluję szczeniaczków!
Mam pytanie: a do jakiego miasta w Niemczech?
Mam pytanie: a do jakiego miasta w Niemczech?
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 16:37 przez samograj, łącznie zmieniany 1 raz.
Ania!Szanta Szantą wszystkie królewny ,śliczne,no ale ty na zdjęciach to "laska elegancka"
A tak w ogóle to już po problemach?Bo nasza to rządzi nieźle ,dzisiaj zostały same nasze pieski trochę dłużej i w domu jak po wojnie
tzn.Zojka taka agentka 

A tak w ogóle to już po problemach?Bo nasza to rządzi nieźle ,dzisiaj zostały same nasze pieski trochę dłużej i w domu jak po wojnie

ależ się to czarne podpalane śliczności błyszczy... czekam z wielką ciekawością co z tego wyrośnie 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 16:37 przez samograj, łącznie zmieniany 1 raz.
...
Ostatnio zmieniony czwartek 15 mar 2012, 16:38 przez samograj, łącznie zmieniany 2 razy.