6 lat to mógłby być brat Aronii ale zupełnie nie podobny. Taki trochę PwL?Angelika pisze:https://www.olx.pl/i2/oferta/oddam-do-d ... 4604405f75 Kolejny ogarek szuka nowego domuktoś poznaje pieska?
Allegro
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: Allegro
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
https://www.olx.pl/oferta/pies-w-typie- ... 8899283dcc" onclick="window.open(this.href);return false;

Raczej 8-9 lat, siwy jak Sarka.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Pies ma 6 lat, jest ze Stadniny Cisowiec, nie ma rodowodu,SARABANDA pisze:Raczej 8-9 lat, siwy jak Sarka.
matka - coogar
ojciec - ogar polski
Pies jest spokojny, nieagresywny, dogaduje sie z innymi psami. Większość czasu spędza w kojcu, ponieważ mieszkaaprzy bardzo ruchliwej drodze a brama musi byc otwarta przez większość dnia. Opiekunowie strają sie go co wieczór puszczać ale widzą, że pies bardzo sie męczy.
Szukają dobrego domku dla niego, kto poświęci psu więcej uwagi

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Siwy jak moja Ajsza, która ma prawie 11 lat. Moje chłopaki mają po 7 i tak siwi na pewno nie są. Dziwne.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
To może być Wójt ze Stadniny Cisowiec, wiek się zgadza.BasiaM pisze: Pies ma 6 lat, jest ze Stadniny Cisowiec, nie ma rodowodu,
matka - coogar
ojciec - ogar polski
Tylko matka ogar, a ojciec coogar.
Coogary po przeglądach dostają rodowód. Jeśli ktoś kupił, a nie był zainteresowany przeglądem dlatego nie ma rodowodu.
Informację mam od właścicielki. Z tego co mówiła, żaden pies z tego miotu nie był sprzedany z metryką a suki zostały w hodowli do rozmnażaniakasiawro pisze:To może być Wójt ze Stadniny Cisowiec, wiek się zgadza.BasiaM pisze: Pies ma 6 lat, jest ze Stadniny Cisowiec, nie ma rodowodu,
matka - coogar
ojciec - ogar polski
Tylko matka ogar, a ojciec coogar.
Coogary po przeglądach dostają rodowód. Jeśli ktoś kupił, a nie był zainteresowany przeglądem dlatego nie ma rodowodu.

Z tego co mi wiadomo ( a o ile pamiętam akurat ten miot mamy od hodowcy) w hodowli był tylko jeden piesek, a suki wcale nie zostały w hodowli (na pewno nie wszystkie), bo po jednej z nich jest forumowy Milan. Do tego miot był tatuowany więc raczej nikt nie zadaje sobie trudu robienia tatuażu i potem odpuszcza wyrobienie metryk.
Czy oni może kontaktowali się z hodowcą?
Czy oni może kontaktowali się z hodowcą?
Może błędne jest założenie, że pies jest z oficjalnego miotu?
Prawdę mówiąc to na dwoje babka wróżyła - nie ma pewności, że to konkretny pies...i nie ma pewności, że właściciel przedstawia stan faktyczny ( oj różnie ludzie mówią, różnie...nie zawsze w złej wierze, ale wychodzi czasami bardzo dziwnie).