wrzuciła do foto szopyAszemi pisze:Gosiu a jak Ty to zrobiłaś że na Twoich fotkach skarpety są czyściejsze![]()
![]()

wrzuciła do foto szopyAszemi pisze:Gosiu a jak Ty to zrobiłaś że na Twoich fotkach skarpety są czyściejsze![]()
![]()
A ja robię kreski na ścianie (jest jeszcze przed malowaniemKasiaR pisze:Oj to musiał być widok, rozkosz dla oka i serca, zazdroszczę Ci Beatko, że też ta Warszawka tak dalekoOdliczam dni kiedy odbierzemy Ułana
pozdrawiam
musia.....na pewno zjawimy się u Was w związku i przedstawimy naszego przystojniaka Uchategomusia pisze:BasiaM pisze: Przeniosłam się do Katowic a tu coś mało ogarów do wspólnych spacerów
Gryfek Moniki będzie na pewno chętny.
A ja za jakiś czas zapraszam do oddziału do rejestracji Uchola i pokazania nam go w sekcji. Myślę , że najlepiej w połowie lipca lub później.
Bo ja z Opusem zaczynamy urlop od Bożego Ciała, a Danka też jakoś końcem czerwca i lipiec.
Właściwie jesteśmy w każdy poniedziałek od 16:30 do 18:30.
Bardzo chętnie poznamy nowego ogórka , jeżeli będziemy mogły pomóc - zapraszamy.
Wiesz BasiuM, zawsze możesz jeszcze więcej ogarków sobie sprawić, a nie tylko jednego i od razu będzie weselejBasiaM pisze: Ja w Katowicach ogara widziałam tylko raz a fajnie byłoby spacerować po Muchowcu lub okolicznych lasach większą ekipą
diamantina pisze:Wiesz BasiuM, zawsze możesz jeszcze więcej ogarków sobie sprawić, a nie tylko jednego i od razu będzie weselejBasiaM pisze: Ja w Katowicach ogara widziałam tylko raz a fajnie byłoby spacerować po Muchowcu lub okolicznych lasach większą ekipą
BasiaM pisze:skakające jak zające ogarki w trawie![]()
![]()
![]()