FUKS Czarnoleska Poezja szuka domu
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: FUKS Czarnoleska Poezja szuka domu
Moje mają ogródek a raczej podwórko i większość, no poza Ajszą ale ona już wiekowa, woli siedzieć na dworze. Nawet Dziki, który chwilowo siedzi u mnie bo Kuba nie może go mieć u Babci uwielbia latać z resztą bandy po dworze. Oczywiście spacery to spacery i są najfajniejsze ale nie demonizujmy. Jak pies posiedzi kilka dni w ogrodzie to mu niczego nie ubędzie. Nawet we własnym o0gródku można z psem poćwiczyć, pobawić się, wyganiać go.
W 100% się zgadzamJak pies posiedzi kilka dni w ogrodzie to mu niczego nie ubędzie. Nawet we własnym o0gródku można z psem poćwiczyć, pobawić się, wyganiać go.
my spacerujemy dużo , ale nasz Rozmaryn ogródek tez uwielbia - bo gdzież może spokojnie,szczególnie wieczorem , bez stresu dziurę wykopać

Kasiu, ale napisałaś dla mnie kluczowe zdanie "Nawet we własnym o0gródku można z psem poćwiczyć, pobawić się, wyganiać go." Pies sam na dworze to nie jest rozwiązanie. Kibicujemy Fuksowi, żeby znalazł się jak najfajniejszy dom 

- qzia
- Kontakt:
Wilga pisze:Kasiu, ale napisałaś dla mnie kluczowe zdanie "Nawet we własnym o0gródku można z psem poćwiczyć, pobawić się, wyganiać go." Pies sam na dworze to nie jest rozwiązanie. Kibicujemy Fuksowi, żeby znalazł się jak najfajniejszy dom

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Qzia ja nie demonizuję, ale wokół mam domki i widzę co się dzieje z tymi psami.
Przykład Rapera naszego, którego zabierałam z domu z ogródkiem i poza tym nie miał wcale kontaktu z otoczeniem.
Oczywiście Twój przypadek jest nieco inny, ponieważ mało kto ma kilkanaście psów w domu i ogrodzie. Zgadzam się wtedy na pewno psy na dworze się nie nudzą
.
Moja uwaga była tylko po to, aby mieć świadomość, że czasami pies w bloku ma więcej zajęcia i kontaktu z ludźmi niż pies mający tylko ogród.
Przykład Rapera naszego, którego zabierałam z domu z ogródkiem i poza tym nie miał wcale kontaktu z otoczeniem.
Oczywiście Twój przypadek jest nieco inny, ponieważ mało kto ma kilkanaście psów w domu i ogrodzie. Zgadzam się wtedy na pewno psy na dworze się nie nudzą

Moja uwaga była tylko po to, aby mieć świadomość, że czasami pies w bloku ma więcej zajęcia i kontaktu z ludźmi niż pies mający tylko ogród.
- qzia
- Kontakt:
Nie czasami a praktycznie zawsze.kasiawro pisze:Qzia ja nie demonizuję, ale wokół mam domki i widzę co się dzieje z tymi psami.
Oczywiście Twój przypadek jest nieco inny, ponieważ mało kto ma kilkanaście psów w domu i ogrodzie. Zgadzam się wtedy na pewno psy na dworze się nie nudzą.

- Angelika
- Gadu-Gadu: 0
Wiadomo co z Fuksem?
Znalazł nowy kochający dom? 

- Poniatowski Dwór
- Kontakt:
Fuksik już od ponad miesiąca w nowym domu... i wszystko OK. 

z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
- BACHMATsforanemroda
- Kontakt:
to super 
Dzięki za informację

Dzięki za informację

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;