Było super

A przy okazji mam prośbę :prosze_1 i pytanie

CZY KTOŚ MOŻE MI PODPOWIEDZIEĆ, JAK DODAĆ ZDJĘCIA na FORUM? JAKI ROZMIAR POWINNY MIEĆ, ŻEBY MÓC JE TUTAJ WRZUCIĆ?
Podobno 700 na 300 coś... Będę bardzo wdzięczna. Już ileś razy próbowałam i nic

Moderator: BACHMATsforanemroda
Mogą być nawet 700 x 430.Betty pisze:Cieszę się, że byliśmy z Fordem na klubówce choć towarzysko. Szkoda, że tylko tak, ale na następnej już takiego błędu nie popełnię i wystawimy się obowiązkowo.
Było superspotkać się... Poznać nowe osoby...
![]()
A przy okazji mam prośbę :prosze_1 i pytanie![]()
CZY KTOŚ MOŻE MI PODPOWIEDZIEĆ, JAK DODAĆ ZDJĘCIA na FORUM? JAKI ROZMIAR POWINNY MIEĆ, ŻEBY MÓC JE TUTAJ WRZUCIĆ?
To ciekawe dlaczego nie chcą mi się załadowaćsumika pisze:Mogą być nawet 700 x 430.Betty pisze:Cieszę się, że byliśmy z Fordem na klubówce choć towarzysko. Szkoda, że tylko tak, ale na następnej już takiego błędu nie popełnię i wystawimy się obowiązkowo.
Było superspotkać się... Poznać nowe osoby...
![]()
A przy okazji mam prośbę :prosze_1 i pytanie![]()
W środku na pierwszym zdjęciu to Panicz Otellosumika pisze:Skusiłam się żeby podpisać 1 zdjęcie no i ftopa...
Zorientowałam się, że na pierwszym zdjęciu jest Uncja a nie Funt bo to Husarzowe dzieci się prezentowały. Pardon
W środku na pierwszym zdjęciu toBetty pisze:sumika pisze:Skusiłam się żeby podpisać 1 zdjęcie no i ftopa...
Zorientowałam się, że na pierwszym zdjęciu jest Uncja a nie Funt bo to Husarzowe dzieci się prezentowały. Pardon