"Poszły w Las" - miot U -9 maja 2009r
Re: "Poszły w Las" - miot 9 maja 2009r
Beatko naprawdę fajnie zrobiłaś, wiadomo każdy robi żłobek na swój sposób. Przy takiej ilości miotu, większej rasy takie rozwiązanie mi się podoba. Widzę, ze gromadka zdrowo się chowa, czy wszystkie maluszki mają już zapewniony domek? Jest to normalne, ze każdy hodowca się o to martwi.
Fotki przecudne
Wielka szkoda,że mieszkam daleko i nie mogę odwiedzać "przedszkolaków"
Na fotkach tylko szukamy różowej wstążeczki i nie możemy się nadziwić jaki Uchatek jest duży

Wielka szkoda,że mieszkam daleko i nie mogę odwiedzać "przedszkolaków"

Na fotkach tylko szukamy różowej wstążeczki i nie możemy się nadziwić jaki Uchatek jest duży

-
A teraz ja wkleję troszkę moich fotek, oczywiście jak zwykle nie najlepszej jakości :-/
- Załączniki
-
- "Historyczne" skarpetki ;-)
- 1.jpg (33.16 KiB) Przejrzano 874 razy
-
- Ugierek :)
- 2Ugier.jpg (39.75 KiB) Przejrzano 872 razy
-
- 4.jpg (89.14 KiB) Przejrzano 871 razy
-
- 5.jpg (58.43 KiB) Przejrzano 873 razy
-
- Jaki śliczny jestem :)
- 6U.jpg (81.45 KiB) Przejrzano 868 razy
-
- Ciocia Monia i Ugier :)
- 7monia&ugier.jpg (66.35 KiB) Przejrzano 871 razy
-
- Wesoła ferajna :)
- 8.jpg (66.37 KiB) Przejrzano 867 razy
-
- Pora spać i bloodhoundzika poudawać ;-)
- 10.jpg (41.94 KiB) Przejrzano 867 razy
-
- Pierwsze zapoznanie :)
- pierwszezapoznanie.jpg (56.27 KiB) Przejrzano 867 razy
-
- Cd spanka :)
- 11.jpg (70.76 KiB) Przejrzano 866 razy
- Malgosiaczek_27
Oj Wasz Uchatek nie tylko duży, ale i zdrowy i silny chłopakBasiaM pisze:Fotki przecudne![]()
Wielka szkoda,że mieszkam daleko i nie mogę odwiedzać "przedszkolaków"![]()
![]()
![]()

Witam, Beatko dojechalismy do domu szcześliwie o 24-tej, dziękujemy za miłe przyjęcie w przedszkolu, już tęsknię
, bylismy pod ogromnym wrażniem, zdjęcia nie oddają rzeczywistego uroku, nie wiedziliśmy kogo podziwiać maluchy czy mamę Dunię z ciocia Monią, pierwszy raz widzielismy ogary na żywo, śliczne!pozdrawiam najserdeczniej
Pozdrawiam Pańcię superowego Arafata, Poznań dla nas bliżej niż Warszawa, kto wie może kiedyś spotkanko, zapraszam już dziś z siostrą Uałana

Pozdrawiam Pańcię superowego Arafata, Poznań dla nas bliżej niż Warszawa, kto wie może kiedyś spotkanko, zapraszam już dziś z siostrą Uałana
-
Dziękuję za pozdrowionka, mnie też było miło Was poznać
I poproszę o adres mailowy na pw, to wyślę fotkę z wczoraj, która mi nawet wyszła

I poproszę o adres mailowy na pw, to wyślę fotkę z wczoraj, która mi nawet wyszła

Dziękuję KasiuR- i mnie było bardzo miło gościć tak fajną Rodzinkę ślicznego Ułana
Szkoda, że dzisiaj nie widziłaś jak wsuwał surową wołowinkę- to dopiero był widok
Zaczełam od odrobiny.
Ułan? Uchaty? Wszystkie? Uszy im się trzęsły i jeszcze sprawdzały wszystkie (puste) miski obok...wszystkie maluchy były tym jedzieniem jak nakręcone...zafascynowane zapachem i smakiem- normalnie szok jak smakowało

Szkoda, że dzisiaj nie widziłaś jak wsuwał surową wołowinkę- to dopiero był widok

Ułan? Uchaty? Wszystkie? Uszy im się trzęsły i jeszcze sprawdzały wszystkie (puste) miski obok...wszystkie maluchy były tym jedzieniem jak nakręcone...zafascynowane zapachem i smakiem- normalnie szok jak smakowało

- Malgosiaczek_27
Smakowało pewnie dlatego że wszystkie są już poważnymi i dużymi ogarzatkamibea100 pisze:Uszy im się trzęsły i jeszcze sprawdzały wszystkie (puste) miski obok...wszystkie maluchy były tym jedzieniem jak nakręcone...zafascynowane zapachem i smakiem- normalnie szok jak smakowało![]()

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Gosiu a jak Ty to zrobiłaś że na Twoich fotkach skarpety są czyściejsze

- Malgosiaczek_27
hehehe może Paweł robił zdjęcie kiedy to moja skarpetka jeszcze nie dotykała za dużo razy podłogiAszemi pisze:Gosiu a jak Ty to zrobiłaś że na Twoich fotkach skarpety są czyściejsze![]()
![]()

ale to nie miejsce na dyskusje o skarpetkach