Klubowa Wystawa Ogara Polskiego Warszawa 9.09.2017
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Klubowa Wystawa Ogara Polskiego Warszawa 9.09.2017
Zlot się rządzi trochę innymi zasadami i klubówka. Oczywiście przy okazji klubówki można zrobić spotkanie towarzyskie (i tak bywało i było super), ale uważam, że zlot powinien mieć nieco inny charakter i wtedy bazarek jest jednym z gwoździ programu. Teraz nie ma na to warunków.
Kolejny zlot faktycznie planowany jest na jesień 2018...ale zobaczymy co życie przyniesie.
Kolejny zlot faktycznie planowany jest na jesień 2018...ale zobaczymy co życie przyniesie.
Czyli jak napisałam, moja nadinterpretacja, wyszłam z założenia że ze względu na trudy organizacyjne i wyjątkową lokalizację i porę klubówki, obie imprezy będą połączone, w końcu bohater obu jest ten sam. I wydaje mi się że w którymś momencie było rzucone takie hasło że obie imprezy będą połączone. Osobiście mi to by nie przeszkadzało. Nawet było by fajnie wspominać że to było w tym roku kiedy klubówka była razem ze zlotem. Ale oczywiście chylę czoło przed organizator(k)ami imprezy i ich decyzją. Szkoda tylko że nikt nie rzucił hasła że zlotu w tym roku nie będzie, była by jasność sytuacji. I nie chodzi wcale o bazarek, niepotrzebnie to podkreślacie.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Lecz nikt nie rzucił hasła, że zlot w tym roku będzieSARABANDA pisze: Szkoda tylko że nikt nie rzucił hasła że zlotu w tym roku nie będzie, była by jasność sytuacji.

Wręcz, pamiętam jak pisałam słowa " ja chętnie przyjadę" jak ktoś zrobi

Poza tym jak tak abstahujemy to ja dałabym radę połączyć Jary, Zlot i Klubówkę w jedną całość - ale czy to tak ma być..?

Cykada zgłoszona 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Przepraszam za pominięcie tego wcześniejSARABANDA pisze: Planujemy jeszcze inny zlot w tym roku?

Ja nie planuję, ale jeśli ktoś inny planuje to super

40 ogarów zgłoszonych

- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
z Poniatowskiego Dworku: Husarz, Felix i As-ani - zgłoszeni!
i razem z powyższymi ogarków zgłoszonych na klubówkę 44!
dawajcie więcej!

i razem z powyższymi ogarków zgłoszonych na klubówkę 44!
dawajcie więcej!

z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
W tej chwili jest 47 ogarów.
Wiem, że jeszcze chwila do końca terminu zgłoszeń ale bardzo proszę nie czekajcie na ostatnią chwilę
Jedna sprawa to nagrody, które w jakimś stopniu są od tego uzależnione, druga to konieczność ogarnięcia konkurencji hodowlanych przed opracowaniem katalogu.
Pamiętajcie o konkurencjach hodowlanych! Zerknijcie do katalogu czy Wasz pies jest w nich uwzględniony tak, żeby pojawić się na ringu w odpowiednim momencie. Konkurencje hodowlane są przed oceną indywidualną.
Wiem, że jeszcze chwila do końca terminu zgłoszeń ale bardzo proszę nie czekajcie na ostatnią chwilę

Jedna sprawa to nagrody, które w jakimś stopniu są od tego uzależnione, druga to konieczność ogarnięcia konkurencji hodowlanych przed opracowaniem katalogu.
Pamiętajcie o konkurencjach hodowlanych! Zerknijcie do katalogu czy Wasz pies jest w nich uwzględniony tak, żeby pojawić się na ringu w odpowiednim momencie. Konkurencje hodowlane są przed oceną indywidualną.
- aganowaczek
My będziemy na pewno z ARHARĄ, ale ją zgłoszę dopiero w czwartek, bo wtedy ją pojadę zarejestrować do oddziału.
Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136
Tylko z jedną sztuką?
- aganowaczek