Między borem a miastem - ARES, BONA, ERIA
- Marzena i Czarek
- Gadu-Gadu: 0
Re: Między borem a miastem - ARES i BONA
Gratulacje.
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Gratulacje !!!! 

- 1e2w3a
- Kontakt:
Ja o Was myslałam będąc na tej ogromnej polanie, zwłaszcza jak zobaczyłam bawiącą się z innymi psami weimarkę właścicieli "Zacisza". O razu przypomniał mi się Oskar, którego pozdrawiamy.WEIMAR pisze:Gratulacje!!!
przypomniał mi się weekend spędzony w tej agroturystyce

- 1e2w3a
- Kontakt:
Po konkursie nie pojechaliśmy zaraz do Międzyborza ale zostaliśmy kilka dni dłużej we Wrocławiu. Chodzimy codziennie do Parku Andersa - Ares wcześniej a Bona zaraz po nim. Chodzimy osobno bo Ares juz praktycznie sie nie bawi z psami (no chyba, że z jakąś atrakcyjną suczką) a Bona lubi sobie poszaleć.
Ma w parku już swoich wielbicieli - bo jak Bona się pojawia to na pewno będzie zabawa.
Ares to musi przemierzyć jakąś część parku, a z Boną to praktycznie cały czas stoję na jednej polanie i wraz z innymi obserwujemy i komentujemy bawiące się psy.
Poniżej zdjęcia z takiego spotkania psiego na parkowej polanie. Zdjęcia niezbyt dobrej jakości bo robione nie jakimś super telefonem, a poza tym psy w ciągłym ruchu i wieczorem światła też nie za wiele.
Były psy małe i duże, tu akurat duże zebrały się w grupie. Najlepsza zabawa była z tym airedale terierem - był dość mocny aby wytrzymać jej napór.
Dwa bawiące się czapraki.
Ma w parku już swoich wielbicieli - bo jak Bona się pojawia to na pewno będzie zabawa.
Ares to musi przemierzyć jakąś część parku, a z Boną to praktycznie cały czas stoję na jednej polanie i wraz z innymi obserwujemy i komentujemy bawiące się psy.
Poniżej zdjęcia z takiego spotkania psiego na parkowej polanie. Zdjęcia niezbyt dobrej jakości bo robione nie jakimś super telefonem, a poza tym psy w ciągłym ruchu i wieczorem światła też nie za wiele.
Były psy małe i duże, tu akurat duże zebrały się w grupie. Najlepsza zabawa była z tym airedale terierem - był dość mocny aby wytrzymać jej napór.
Dwa bawiące się czapraki.
- 1e2w3a
- Kontakt:
Na wrzosowo
...w Nadleśnictwie Syców
...w Nadleśnictwie Syców
- 1e2w3a
- Kontakt:
...i w Nadleśnictwie Olesnica
Wspaniały teren spacerowy - ale tym razem zachwyciłam się zdjęciami Aresa, nie mogę się napatrzeć - dostojny ogar i pastelowe kobierce ... 

- 1e2w3a
- Kontakt:
Ares wygląda dostojnie ale dziś, podczas tego spaceru po liliowych kobiercach, gdzieś wywąchał młodego jenota i dostojeństwo gdzieś prysło i zaczęła się szarpanina. Dobrze, że był na lince bo jenot syczał i pokazywał ząbki.MILAN pisze:ale tym razem zachwyciłam się zdjęciami Aresa, nie mogę się napatrzeć - dostojny ogar i pastelowe kobierce ...
Piękne tereny spacerowe
Zazdrościmy......
......i tylko Wrzosa we wrzosach brak....

......i tylko Wrzosa we wrzosach brak....

Ania M., Wrzos z Zatrzebia & Elja Sokoli Lot
- Marzena i Czarek
Siwy pycholek.
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<