Klubowa Wystawa Ogara Polskiego Warszawa 9.09.2017

Moderator: BACHMATsforanemroda

uncja
Gadu-Gadu: 0

Re: Klubowa Wystawa Ogara Polskiego Warszawa 9.09.2017

Post autor: uncja »

Ania W pisze:Na razie jest 28 zgłoszeń...ale chyba jeszcze niektórzy się ociągają :dawaj:
jest już 30 :) Uncjofunty zgłoszone
Awatar użytkownika
Marzena i Czarek

Post autor: Marzena i Czarek »

32. Kawaleryjska Fantazja-zgłoszona.
Awatar użytkownika
lusia

Post autor: lusia »

Lusia z Madzią też zgłoszona . Wynik obecny 34 czekamy na więcej
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

lusia pisze:Wynik obecny 34 czekamy na więcej
Doczekaliście się - 38 ;)
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

W 2009 w Opolu było 46 :mysl_1: :prosze_1:
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Czekam do końca, mam wątpliwości czy młoda nie zacieczkuje.
Mam pytanie co do formy integracji. Rozumiem że jest planowany szwedzki stół na wystawie ;) ,
a czy w związku z tym planujemy jeszcze spotkanie w sobotę wieczorem przy jakimś ognisku, czy już tylko luźne zajęcia w podgrupach? Pytam żeby wcześniej zaplanować.
Szkoda że bazarku nie będzie, zawsze to zysk dla konta.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

Konto na ten czas ma fundusze do zlotu wytrzyma, a na zlocie najwyżej podwoimy wpływy Gosiu :).
Nie ma jak zrobić bazarku, skoro ludzie śpią w różnych miejscach. Poza tym zostawmy to jako tradycję zlotową, a nie klubową.
Proponuję aby tradycją klubową był szwedzki stół, co Ty na to Gosiu :zgoda: ?

Teraz to narobiłaś mi stresu jak Twoja młoda ma mieć cieczkę :strach_2:
Planowane jest spotkanie przy ognisku jak najbardziej, planuj tak aby być, bo ja mam zamiar z Wami w piątek wyruszyć ;).
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

SARABANDA pisze:Czekam do końca, mam wątpliwości czy młoda nie zacieczkuje.
Ale z Sarabandą nie musisz zwlekać ? ;)
SARABANDA pisze:Mam pytanie co do formy integracji. Rozumiem że jest planowany szwedzki stół na wystawie ;) ,
a czy w związku z tym planujemy jeszcze spotkanie w sobotę wieczorem przy jakimś ognisku, czy już tylko luźne zajęcia w podgrupach? Pytam żeby wcześniej zaplanować.
Tak, jak wcześniej już pisałam - szwedzki stół na wystawie.
Integracja w Kobyłce. W związku z tym, że nie wszyscy załapali się tam na nocleg pewnie część osób będzie integrowała się w podgrupach, ale ognisko mamy tam w planach. Tylko dobrze byłoby, żeby osoby, które będą chciały podjechać wcześniej dały znać, żebym mogła ustalić detale.
SARABANDA pisze:Szkoda że bazarku nie będzie, zawsze to zysk dla konta.
Myślę, że na razie stan konta jest dość stabilny. W razie zwiększonych wydatków będziemy się martwili.
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Już nic nie rozumiem :mysl_1: bazarek NIGDY nie był tradycją klubówkową ;) , super że będzie nowa świecka tradycja, zresztą przypadkowo zapoczątkowana rok temu we Wrocławiu, jestem za.
Ale zrozumiałam ( moja nadinterpretacja ? ) że w tym roku zlot jest razem z klubówką, czyli po wystawie :piwko: w sobotę. Planujemy jeszcze inny zlot w tym roku?
Zgłoszenia widzę do 28.08., czekam do końca :strach_4:
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

Gosiu NIGDY zlot nie był na spotkaniach integracyjnych powiązanych z klubową wystawą. Już to kiedyś wyjaśniałyśmy chyba Chaszczy od Karbona :mysl_1: .
Bazarek rozpoczęliśmy, zresztą na Twoją propozycję i pomysł w Zaździerzu w 2014 roku. Pamiętasz firanki, torebkę skórzaną na "cioci pogrzeb" i kurtkę dla Karola?
Zlotu w tym roku nie będzie, chyba nasze (Ani i Tomka też ) siły w tamtym roku się wyczerpały do zupełnego debetu, który jeszcze do niedawna nadrabialiśmy - uwierz to było mega wyzwanie!!!
Czasami zlot był robiony wraz z klubem (Piotrków 2010), ale nie była to klubówka i to był największy po historycznym wrocławskim zlocie :silacz: . Piotrków i te kociołki :marzyc_2: .
Teraz mamy klubową wystawę i spotkanie integracyjne po wystawie i tak jak Ania napisała proponujemy w Kobyłce.
A ( jeszcze raz napiszę) chciałabym ( takie moja marzenie) aby na klubowej wystawie tradycją był stół z poczęstunkiem podczas wystawy i tylu chętnych sponsorów co w tym roku :silacz: .
Za każdym zgłaszającym się nowym chętnym jestem pod wrażeniem :brawo_1: .

To chyba tyle, mam nadzieję że wyjaśniłam wszystkie niejasności. Zgłaszaj Sarkę ;) i widzimy się już niebawem :happy3: .
ODPOWIEDZ