węszynosko, niestety na łowieckim w ostatnim czasie do głosu dochodzą pieniacze i trole.
a ludzie któzy mogą coś pomóc często nie piszą bo i po co jak zaraz kilka osób się kłóci który pies lepszy itd.
Biuletyn Klubu Ogara i Gończego Nr.1/2009
Re: Biuletyn Klubu Ogara i Gończego Nr.1/2009
Krótko w tej kwestii - jeszcze kilka podobnych wątków na łowieckim i na pewno wszyscy myśliwi pobiegną do hodowli (nawet użytkowych) po op czy gp...
Nie wiem czy to tylko moja (nad)interpretacja, ale po żadnej z zagranicznych ras tak się nie jedzie tam jak po gp, a zwłaszcza op....Ale wiecie co? Mnie to już chyba rybka
A teraz kilka słów dotyczących biuletynu:
Bardzo ładnie wydany, chyba naprawdę jakość papieru i druku najlepsza do tej pory
Mnie trochę brakowało większej liczby artykułów, ale wiem - to zależy od nas
No cóż - trzeba się będzie wziąć i napisać....może przyjdzie mi "cóś" mądrego do głowy
O! Chyba nawet przyszło
Tylko czy to będzie mądre...
Trochę się dziwiłam, że część artykułów niepodpisana...szkoda.

Nie wiem czy to tylko moja (nad)interpretacja, ale po żadnej z zagranicznych ras tak się nie jedzie tam jak po gp, a zwłaszcza op....Ale wiecie co? Mnie to już chyba rybka

A teraz kilka słów dotyczących biuletynu:
Bardzo ładnie wydany, chyba naprawdę jakość papieru i druku najlepsza do tej pory

Mnie trochę brakowało większej liczby artykułów, ale wiem - to zależy od nas

No cóż - trzeba się będzie wziąć i napisać....może przyjdzie mi "cóś" mądrego do głowy

O! Chyba nawet przyszło

Trochę się dziwiłam, że część artykułów niepodpisana...szkoda.
Ad wypowiedź p. Ryka
Wypowiedź należy przyjąć z satysfakcją. No to czekamy na ten wielki plan rozszerzenia puli genetycznej i te niepopularne, radykalne decyzje mające pomóc rasie. Należy się zgodzić z p. Rykiem że w kilka lat można poprawić sytuację (pisano to nie raz i nie trzy), ale trzeba zacząć właśnie podejmować te niepopularne decyzje wymagające pracy w duchu przepisów FCI, a nie "sobiepaństwa" hodowców . Darz Ogar!
Pozdrawiam Wszystkich Miłośników Ogara Polskiego!

Pozdrawiam Wszystkich Miłośników Ogara Polskiego!
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
STANOWCZE "NIE" DLA PRAKTYKI ROZMNAŻANIA OGARÓW POLSKICH Z ENTROPIĄ! - KONSEKWENCJI ŁAMANIA NORM FCI NA WYSTAWACH PSÓW RASOWYCH W POLSCE.
Niestety masz rację,Darek pisze:węszynosko, niestety na łowieckim w ostatnim czasie do głosu dochodzą pieniacze i trole.
a ludzie któzy mogą coś pomóc często nie piszą bo i po co jak zaraz kilka osób się kłóci który pies lepszy itd.
tak działa demokracja, czyli żądy większości a ponieważ większość to debile to nie ma co czytać bo merytoryczne wypowiedzi są zaszczekane przez zfrustrowanych grafomanów którzy wiedzą wszystko i fachowcom nie chce się pisać.
Tam jakby nie było moderatorów i bezsensowne wściekłe ataki są bez reakcji.
Szkoda ale to ich problem.
A fachowcy są i chwała im że się odezwą,mimo wszystko, może czasem u nas, zapraszamy.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Olać debili. Pan Ryk zapowiedział że będzie plan i tego się trzymajmy - debile są wszędzie - przychodzą , odchodzą - a najważniejsze są normy FCI i zalecenia Klubu. Czegoś musimy się trzymać - reformy zostały zapowiedziane.Wigro pisze:Niestety masz rację,Darek pisze:węszynosko, niestety na łowieckim w ostatnim czasie do głosu dochodzą pieniacze i trole.
tak działa demokracja, czyli żądy większości a ponieważ większość to debile to nie ma co czytać bo merytoryczne wypowiedzi są zaszczekane przez zfrustrowanych grafomanów którzy wiedzą wszystko i fachowcom nie chce się pisać.
Tam jakby nie było moderatorów i bezsensowne wściekłe ataki są bez reakcji.
Szkoda ale to ich problem.
A fachowcy są i chwała im że się odezwą,mimo wszystko, może czasem u nas, zapraszamy.
http://www.ogarpolski.strefa.pl" onclick="window.open(this.href);return false;