ROZMARYN
Re: ROZMARYN
Od 14 do 18 czerwca uczestniczyliśmy w szkoleniu tropowym organizowanym przez Psią Pasję
Gorąco polecamy - dla każdego psiaczka - dla tego co nigdy jeszcze nie tropił i dla tych co już pierwsze kroki maja za sobą .
Nasz Rozmaryn nauczył się większej koncentracji na pracy na ścieżce - bo to jeszcze dla niego nie było regułą . Mimo że zaliczył dwa konkursy z sukcesem to jednak widzimy , że jeszcze duuużo pracy przed nami
Na pewno już odłożenie mamy dobre ( luzem).
Kilka fotek Rozmaryna ;więcej zdjęć innych uczestników w sekcji szkolenia -SZKOLENIE TROPOWE BIAŁA 2017
Gorąco polecamy - dla każdego psiaczka - dla tego co nigdy jeszcze nie tropił i dla tych co już pierwsze kroki maja za sobą .
Nasz Rozmaryn nauczył się większej koncentracji na pracy na ścieżce - bo to jeszcze dla niego nie było regułą . Mimo że zaliczył dwa konkursy z sukcesem to jednak widzimy , że jeszcze duuużo pracy przed nami
Na pewno już odłożenie mamy dobre ( luzem).
Kilka fotek Rozmaryna ;więcej zdjęć innych uczestników w sekcji szkolenia -SZKOLENIE TROPOWE BIAŁA 2017
Rocky wymiatał!
Nie wiem, czy mogę - ale napisze
Rocky zajął 3 miejsce na 16 psów biorących udział w warsztatach. A byłby zdecydowanie na drugim miejscu zaraz po posokowcu bawarskim (polującym ze swoim panem), gdyby Pańciostwo nie spóźniło się na zajęcia pierwszego dnia, na którym były już dwie punktowane konkurencje
Nie wiem, czy mogę - ale napisze

Rocky zajął 3 miejsce na 16 psów biorących udział w warsztatach. A byłby zdecydowanie na drugim miejscu zaraz po posokowcu bawarskim (polującym ze swoim panem), gdyby Pańciostwo nie spóźniło się na zajęcia pierwszego dnia, na którym były już dwie punktowane konkurencje

Hodowla Ogara Polskiego - tel: 604 853 302
https://www.zsosnowejpolany.pl/
https://www.zsosnowejpolany.pl/
- Marzena i Czarek
- Gadu-Gadu: 0
Gratulacje.
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Numer kontaktowy: 503 067 461
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

- Angelika
- Gadu-Gadu: 0
Gratulacje 

I taka śliczna mordka!
Gratulacje!

Super fajny facet rośnie.
Gwro pozdrawia bardzo serdecznie.
jr
Gwro pozdrawia bardzo serdecznie.
jr
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.