grupa śląsko-beskidzka
Re: grupa śląsko-beskidzka
Angelika, jesteśmy chętne na wspólny spacer z Czelną ale tylko w weekend, może za tydzień jak będzie znośna pogoda ew za 2 tygodnie. Skontaktujmy się przez pw.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- Angelika
- Gadu-Gadu: 0
Super
Bardzo się cieszymy 

Dzień dobry, czy grupa śląsko - beskidzka się spotyka? spaceruje? Jesteśmy na etapie zapoznawania się z rasą i poszukiwań szczeniaka. Bardzo chętnie byśmy się o ogara otarli w realu

Gdzie jesteście śląskie (katowickie, bielskie, cieszyńskie) ogary?Na śląsku macie "masę" ogarów!!
Ja pochodzę z Żywca i często tam zaglądam z naszym ogarem Rozmarynem
W Bielsku mieszka super fajny coogarek Basket ; mieliśmy okazje spacerować wspólnie
W Bielsku mieszka super fajny coogarek Basket ; mieliśmy okazje spacerować wspólnie
Ula
Zgłaszam gotowość spotkania/dołączenia do spaceru. Kawa, spacer w Żywcu czy Bielsku byłby super.

Jak po wakacjach się zmobilizujemy to dam znać. Pewnie jakoś początkiem września któryś weekendowy dzień
Ok, dzięki wielkie 

Do połowy września nie jesteśmy dostępni ale potem może jakiś wspólny wypad w Beskidy ? albo zapraszamy pod Katowice na ogarzy spacer, mam dwie sztukiinodi pisze:Ula
Zgłaszam gotowość spotkania/dołączenia do spaceru. Kawa, spacer w Żywcu czy Bielsku byłby super.

Z tego co wiem w Bielsku i Żywcu mieszkają ogary ... rozglądajcie się

zaczynam rozpuszczać wiciZ tego co wiem w Bielsku i Żywcu mieszkają ogary ... rozglądajcie się