Kochani - bardzo dziekuje za Wasze słowa - sa bardzo wazne i cenne dla mnie a Wasza obecność, testy behawiorystyczne i oceny wizualne i ...w ogóle - bezcenne! Dziekuje, ze byliscie, ze razem moglismy patrzec i opiniowac mój pierwszy ogarzy miot ... - jestem w tej materii pierworódką... i Wasza opinia była czymś, na co bardzo czekałam... czy sie bałam... nie... bo włozyłam całą siebie w ten miot... ale ... zbyt on wazny jest dla mnie, bym chciała patrzec na niego tylko swoimi oczyma... potrzebuje waszych - bardziej obiektywnych oczu... i dziekuje - i to żadna moja zasługa... to As-Ani i Husarz...ale bardzo dziekuję za to ze byliscie ...za Hanie i Anię... za Wojtka i za Anie i Jacka... ten dzień był wazny.. niesamowicie bardzo wazny dla mnie i jednocześnie piekny... bo kochane owoce moich pomysłów hodowlanych spodobały sie

czegóż moze pragnąc wiecej taki poczatkujący hodowca (i fascynat) jak ja...
na ten moment zgryzy moich ogarzych pociech sa OK, ogonki proste, uszy nieźle osadzone, oczka bez entropii (

ucze sie tego od madrzejszych ode mnie) - i jestem przeszczęliwa!
Jeszcze tylko przed nami wyjazd do Lublina na przeglad... co by to usankcjonować..
...a potem moje kochane słodziaki rozjadą sie do nowych, kochanych, cudownych domków ...
PANNA LUNA do Moniczki do Radomia (domek potencjalnie wystawowy)
PANNA KORA do Waldemara, Marii i Krzysztofa do Kielc (domek raczej wystawowy)
PANICZ OTELLO do Michała i Tosi do Węgrowa (domek potencjalnie wystawowy)
PANICZ ORION do Dawida i Wioli do Anglii
PANICZ LEON do Kasi i jej Rodzinki pod Łódź (domek wystawowy)
PANICZ BARTON do Dariusza Króla (i to nie nasza rodzina... ale juz nasza ogarza) do Warszawy (domek wystawowy i użytkowy)
PANICZ KARMEL do Oli i jej Rodzinki do Tomaszow Lubelskiego (domek wystawowy i potencjalnie uzytkowy)
PANICZ RAMOS do Małgosi i jej Rodzinki do Warszawy
PANICZ TEOFIL do Agnieszki i Janusza i Maksyna do LUBLINA (domek wystawowy)
na ostateczny dobór pieska do Rodziny czekamy ... po opiniach i przegladzie... ale przyszli własciciela ogarzątek z Poniatowskiego Dworku sa tak cudowni... i tak cierpliwi...ze mi dla nich słów podziwu braknie... jesteście TYMI o KTÓRYCH moze MARZYĆ kazdy HODOWCA...DZIĘKUJĘ WAM za zaufanie, za cierpliwośc i za niecierpliwośc (

) bo to oznacza ze WAM zalezy tak samo jak mi ... dzieki ...
i specjalnie dla Hani jej ulubieniec (

) i nasz tez...bo któryż nie jest...