bea ... Uchaty będzie mieć siostrę w Krakowie

No, ale masz np. bliżej do Warszawy niż ja (a zamierzam też na jakieś spacery się zjawićania N pisze:Wcale nie cała. W Lubelskie znowu nic
Jak zadzwonił do mnie Krak to bardzo się ucieszyłam. Tam już jest od lat mój Bohun i moja Bogdanka. Teraz pojedzie tam śliczna Unia. Nie wiem, czy będzie wystawiana ale i tak brawo piękny Kraków- za poszanowanie tradycji i tego co nasze- od wielu lat to była i jest nadal ostoja ogara polskiegoBasiaM pisze:bea ... Uchaty będzie mieć siostrę w Krakowiecałkiem niedaleko ...może będą okazje do spotkań ? bo w Katowicach ogara widziałam tylko raz
Tatusiowa córeczkabea100 pisze: A oto i krakowianka jedna- biała- czyli Unia
(ma chyba najwięcej bieli ze wszystkich maluszków)
A barchanka też już mahania pisze:bea100 napisał(a):
A oto i krakowianka jedna- biała- czyli Unia
(ma chyba najwięcej bieli ze wszystkich maluszków)
Tatusiowa córeczka
We Wrocławiu napewno jest Czata z Nowogarów, Agar NN , chyba Bols z Wszystkich Skoków,Eriu pisze:Tak podglądam wątek odkąd maluchy się urodziły i ściska mnie w środku, że jeszcze nie czas u mnie na ogara.
Zazdraszczam i gratuluję przyszłym właścicielom szczeniaczków po Duni.
Tak się zastanawiałam ostatnio, czy są jakieś ogary we Wrocławiu? Przepraszam, że nie na temat, ale nasunęło mi się po tych rozmowach, gdzie który maluch się wybiera.
Puz nie Bols tylko CezarPuzon pisze:
We Wrocławiu napewno jest Czata z Nowogarów, Agar NN , chyba Bols z Wszystkich Skoków,