Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj
Ogromnie nam przykro. Współczujemy.
Pozdrawiam Gosia
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dziękujemy za te słowa Rafał. Uważamy, że nie jesteśmy idealni, choć staramy się aby psy z nami były szczęśliwe.rafkow pisze: Gdybym kiedyś miał się urodzić psem, to chciałbym mieć takich opiekunów jak Ty i Tomek...
Teraz zaległe zdjęcia z pobytu u nas Miętówki. Miętówka przyjechała pohasać po Niemczańskich Wzgórzach i rozruszać zabawami Zagaja.
W poprzedni weekend byliśmy w czwórkę w górkach oraz szukaliśmy zrzutów w "naszym" lesie. Górki zaliczone, zrzutów niestety nie znaleźliśmy, odpuściliśmy bo co chwila wchodziliśmy na jakieś dziki. Na szczęście Mięta węszyła, lecz dzików nie goniła, jak już to tylko głosiła uchodzące.
- Załączniki
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
i ostatnie, bo wczoraj już odpadłam.
Mięta u nas była bardzo grzeczna, obawialiśmy się odwołania przy Zagaju, ale było wzorowo.
Mięta u nas była bardzo grzeczna, obawialiśmy się odwołania przy Zagaju, ale było wzorowo.
Piękne spacery...nawet moim ciulewnom nie pokażę bo je zazdrość chwyci 
Tylko któż to tak Mięcie trosk dostarcza, że siwy włos się rzucił?
Na zdjęciu nie wygląda jakby miała potrzebę zrzucenia czegokolwiek - widać, że się z niej już taka kobita zrobiła a nie jakiś podlotek
Poza tym ja lubię sobie jeszcze pomacać przed ostatecznym orzeczeniem potrzeby zrzucania 

Tylko któż to tak Mięcie trosk dostarcza, że siwy włos się rzucił?

Na zdjęciu nie wygląda jakby miała potrzebę zrzucenia czegokolwiek - widać, że się z niej już taka kobita zrobiła a nie jakiś podlotek

Przepiękny spacer!
A te uchachane mordy wprost rozbrajające
Miętówka ma piękną linię... Zrzucić to ona może... zimową okrywę i to wystarczy

A te uchachane mordy wprost rozbrajające

Miętówka ma piękną linię... Zrzucić to ona może... zimową okrywę i to wystarczy

Byleby w sercu ciągle maj!
- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Nie jest z ta Miętą tak źle. 

Dawno Mięty nie było, dziewczyna dorosła i spoważniała. Dobrze że dotrzymuje towarzystwa Zagajkowi. A spacery i trasy- jak zawsze - tylko pozazdrościć.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Od kiedy większość w domu jest płci męskiej, to Miętówka siwizny dostała - chłopaki górą.Ania W pisze: Tylko któż to tak Mięcie trosk dostarcza, że siwy włos się rzucił?![]()
Też mówiłam do Tomka, że taka dojrzała w wyglądzie teraz już jest. Lecz to nie zmienia faktu, że żeberek nie czućAnia W pisze: Na zdjęciu nie wygląda jakby miała potrzebę zrzucenia czegokolwiek - widać, że się z niej już taka kobita zrobiła a nie jakiś podlotekPoza tym ja lubię sobie jeszcze pomacać przed ostatecznym orzeczeniem potrzeby zrzucania

Ona ma budowę teraz dla mnie takiej idealnej suki ogarzej (wysokość, długość, kolor, zęby, oko),bo wcześniej trochę patyczakiem była.
Mamy sporo też filmików, ale nie wiem czy uda mi się je wrzucić

Dziewczyna zmotywowała nas do wstawania wczesnego i spacerowania porannego aby te 2 kg zgubić

Mordy szczęśliwe mówią wszystko
Filmy, filmiki, nagrania wrzucaj ....

Filmy, filmiki, nagrania wrzucaj ....