Iskra de domo Poszły w Las
Re: Iskra de domo Poszły w Las
Wow, cuda, panie, cuda 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Cudowne zdjęcia i sunia taka urocza .... radość patrzeć
- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Ależ atrakcyjny spacer. 

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ostatnio zając ścigał się z moim autem, pędził jak szalony wzdłuż drogi po polu, pewnie trenował do jakiegoś biegu
. Śliczne te Wasze szaraki.
Ona tak włazi w te nory i ta chyba borsucza jest aby tylko nie oberwała, niesamowite że głosi
.
Tak już wcześniej zastanawiałam się, że dzików nie spotykacie w takich trzcinach, a jednak są. Wyjdziecie o 5 to spotkacie
. Jak znasz Ewa kogoś z tego obwodu łowieckiego to zgłoś tego dzika.
Tylko kaczek mi w tym wszystkim brakowało
. Pozdrawiamy Was.

Ona tak włazi w te nory i ta chyba borsucza jest aby tylko nie oberwała, niesamowite że głosi

Tak już wcześniej zastanawiałam się, że dzików nie spotykacie w takich trzcinach, a jednak są. Wyjdziecie o 5 to spotkacie

Tylko kaczek mi w tym wszystkim brakowało

Ale norowiec z niej
, tata Amon też lubi takie zabawy 

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Pancia kochana ,takie atrakcje dla suńki przygotowała !To zdjęcie w norze i bonusik superowe,zresztą wszystkie zdjęcia takie atrakcyjne
A mnie się najlepiej śpi o tej porze

A mnie się najlepiej śpi o tej porze

Łoza z Orawą też ostatnio po lisich norach łażą...ale jak ostatnio widziałam jednego z lokatorów to chyba zabronię. Łysol straszny
Ale fotki przyrodnicze rewelacja !
Muszę zmienić chyba w telefonie Ewa Iskra na Ewa "Puchalski" Iskra

Ale fotki przyrodnicze rewelacja !

Muszę zmienić chyba w telefonie Ewa Iskra na Ewa "Puchalski" Iskra

Prawie jak u nas
Prawie bo my mamy jeszcze jezioro i łabędzie i kaczki
Coda też włazi we wszystkie nory a jak nie ma to w lesie pod ścięte drzewa
Szuka przygód chyba

Coda też włazi we wszystkie nory a jak nie ma to w lesie pod ścięte drzewa

Szuka przygód chyba

Bardzo dziękuję za uznanie dla zdjęć, lubię takie impresjonistyczne (znaczy zamglone
)
chyba nawet czarny podrywa się do lotu...

Basiu, mamy i to! parę zdjęć wyżejBasiaM pisze:Prawie jak u nasPrawie bo my mamy jeszcze jezioro i łabędzie i kaczki
![]()

No bo wtedy są jakieś niewielkie szanse, że to ja kieruję spaceremnulka pisze:Pancia kochana ,takie atrakcje dla suńki przygotowała !

Pozdrowienia dla RodzicaLeszek pisze:Ale norowiec z niej, tata Amon też lubi takie zabawy

Tylko żebyś zapamiętała o kogo chodziAnia W pisze:Muszę zmienić chyba w telefonie Ewa Iskra na Ewa "Puchalski" Iskra

Borsuki nie przyszły mi do głowy, nigdy zresztą w naturze nie widziałam... w naszych miejscach spacerowych pełno jest nor, więc i borsucza na pewno jest jakaś.kasiawro pisze: Ona tak włazi w te nory i ta chyba borsucza jest aby tylko nie oberwała, niesamowite że głosi.
Nie znam nikogo z obwodu łowieckiego, choć jest taki w Błoniu, nawet sprawdziłam... myślisz, że mogą nie wiedzieć, albo, że to ich zainteresuje?kasiawro pisze:Jak znasz Ewa kogoś z tego obwodu łowieckiego to zgłoś tego dzika.
A żurawie sprzed miesiąca mogą być? Pozdrwiamy i mykasiawro pisze:Tylko kaczek mi w tym wszystkim brakowało. Pozdrawiamy Was.

Byleby w sercu ciągle maj!