POŻEGNANIA
- Marzena i Czarek
- Gadu-Gadu: 0
Re: POŻEGNANIA
Współczujemy. Bardzo nam przykro.
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Numer kontaktowy: 503 067 461
Gdy odchodzi znajomy pies nigdy nie wiem co napisać. Szczerze współczuję, żałuję, że się nie udało... to łatwo napisać, trudniej oddać w słowach to jak się czujemy gdy odchodzi ktoś kogo dobrze znaliśmy i z kim spędziliśmy wspólne chwile.
W mojej głowie Psota to ta wiecznie radosna suka, biegająca z patykiem w pysku i wywijająca ogonem ósemki. Nie zapomnę wspólnych spacerów na Bemowie i później nad Wisłą. Nadal mam w pamięci przypadkowe spotkanie na Polu Mokotowskim...
Aniu, zrobiłaś wszystko co możliwe... a teraz... pozostają nam już tylko wspomnienia
W mojej głowie Psota to ta wiecznie radosna suka, biegająca z patykiem w pysku i wywijająca ogonem ósemki. Nie zapomnę wspólnych spacerów na Bemowie i później nad Wisłą. Nadal mam w pamięci przypadkowe spotkanie na Polu Mokotowskim...
Aniu, zrobiłaś wszystko co możliwe... a teraz... pozostają nam już tylko wspomnienia

- ania N
Bardzo współczujemy. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Monika M-S

Leśne Bytowanie Hodowla Ogarów Polskich "...nieśmiertelność tkwi w łańcuchu, nie w poszczególnych ogniwach." E.Wiechert
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

Beata poinformowała, że odeszła Harmonia z Południowej Kniei.
Żegnaj Moniu. Wigruś już cię TAM na pewno przywitał.
Żegnaj Moniu. Wigruś już cię TAM na pewno przywitał.

Byleby w sercu ciągle maj!
Smuteczek ; pamiętamy Monię - dostojną i kochająca staruszkę
Zegaj Moniu
Współczucia dla wspaniałych opiekunów

Zegaj Moniu
Współczucia dla wspaniałych opiekunów