gratulacje dla Hanto!!!
Piekny Ogarek z niego!!!
Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Zielonej Górze 2017
Moderator: BACHMATsforanemroda
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych w Zielonej Górze 2017
z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
- BACHMATsforanemroda
- Kontakt:
Gratulacje dla Czarnego. Fajny chłopak, bardzo mocny no i chyba ciemny? W każdym psie którego widziałam, czy na zdjęciach czy na żywo u którego w rodowodzie pojawiła się Łowna- ją widzę, najbardziej w pyszczkach, mają w sobie coś takiego co ją przypomina (Łowną też widziałam tylko na zdjęciach i na YT
). Ma silne geny! Ta wystawa jest dla nas wyjątkowa bo wiąże się z pierwszym zwycięstwem i ogólnie była naszą pierwszą... Wtedy zgłoszonych było 12 ogarów(nie wszyscy dojechali), w zeszłym roku, żeby uczcić naszą rocznicę wystawową też pojechaliśmy, wtedy było dużo skromniej, w psach tylko Mieszko i Guliwer.
Nie dziwię się bo warunki już w 2015 były słabe, ale w zeszłym roku to jakaś tragedia. Na tej ujeżdżalni grzyb na ścianach, dzień był deszczowy i dach przeciekał, zimno strasznie, a podłoże grząskie i wszędzie się przyklejało... Na wystawie wiadomo, w miarę elegancki strój... Który po występie do niczego się nie nadawał, a na BISy osobnego nie przygotowałam. Do tego w ostatniej chwili zmiana sędziego... z mojego ulubionego, na P. Brabletza...
Bardzo chciałam polubić tą wystawę jednak ona lubić się nie da. Dlatego w tym roku nawet się nie zastanawiałam czy jechać. Chociaż szczęście nam na niej dopisało dwukrotnie
Najbardziej tylko żałuję, że ogarków nie pooglądałam sobie na żywo 

Nie dziwię się bo warunki już w 2015 były słabe, ale w zeszłym roku to jakaś tragedia. Na tej ujeżdżalni grzyb na ścianach, dzień był deszczowy i dach przeciekał, zimno strasznie, a podłoże grząskie i wszędzie się przyklejało... Na wystawie wiadomo, w miarę elegancki strój... Który po występie do niczego się nie nadawał, a na BISy osobnego nie przygotowałam. Do tego w ostatniej chwili zmiana sędziego... z mojego ulubionego, na P. Brabletza...
Bardzo chciałam polubić tą wystawę jednak ona lubić się nie da. Dlatego w tym roku nawet się nie zastanawiałam czy jechać. Chociaż szczęście nam na niej dopisało dwukrotnie

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
Hanto jest tak na prawdę drobnym psem...Ania W pisze:Hanto to już nie misiek...to prawdziwy niedźwiedź
Maciek chyba miał chyba włączoną funkcję w aparacie 16:9 więc zdjęcia wyszły jakie wyszły

a na podium się nie pchaliśmy bo z przodu było nam najwygodniej

- miszakai
- Kontakt:
Oj, chyba nie...Ja po zlocie w zeszłym roku zakochana w nimhanto pisze:Hanto jest tak na prawdę drobnym psem...

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Taki drobny i skromny jak jego Pan 

No ja pomyślałam, że faktycznie kruszynka skoro jako 6-miesięcznemu szczeniakowi niewiele mu brakowało do dorosłych psów
W każdym razie jakby co to ja też z fanklubu

W każdym razie jakby co to ja też z fanklubu

Hanto, zamiast się wystawiać, rozdawać autografy powinien się uczyć 

Byleby w sercu ciągle maj!