Sarabanda Poszły w Las & Czuprynka Tropinos
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Sarabanda Poszły w Las & Czuprynka Tropinos
Rośnie panna jak na drożdżach! Fajna dziewczynka! 

z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
Jeszcze raz dziękuję Marta
pierwsze zdjęcie dla pokazania koloru oka małej , pigment niestety przemieścił się w stronę pazurków, drugie na życzenie Kasi
kolejne dwa Czupryny bo bardzo lubię jak ona śpi.
W terenie zrobić wszystkie będzie trudno, teraz zresztą na dłuższe tereny najczęściej wychodzimy oddzielnie.

pierwsze zdjęcie dla pokazania koloru oka małej , pigment niestety przemieścił się w stronę pazurków, drugie na życzenie Kasi

W terenie zrobić wszystkie będzie trudno, teraz zresztą na dłuższe tereny najczęściej wychodzimy oddzielnie.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Gosiu, Czelna cudna. Niech się zdrowo rozwija
Cieszę się, że pobędziemy razem za jakieś 1/2 roku 

Nudy nie maSARABANDA pisze:Trzy godziny spacerku, mała padła po powrocie, a ja po zjedzeniu obiadu zabrałam starsze dziewczyny do lasu![]()

Zdjęcia pokotowe super

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dziękuję, słodko wyglądają, choć zawału bym dostała widząc 3 ogary u siebie na kanapie, podziwiam Gosiu. Rozumiem, że Ty kłopotu z legowiskami nie masz, u Ciebie to kwestia kapy na kanapieSARABANDA pisze: drugie na życzenie Kasi![]()

Bardzo podobnie śpi Pasia, nawet teraz gdzie kości stare i mniej giętkie.SARABANDA pisze:kolejne dwa Czupryny bo bardzo lubię jak ona śpi.
Może się uda, a jak nie to dopiero za pół roku (Wilga mnie uświadomiła) będziemy kombinować aby towarzystwo ustawić i fotki zrobić.SARABANDA pisze: W terenie zrobić wszystkie będzie trudno.
Ja w ogóle lubię patrzeć na moje "gwiazdy" śpiące - najfajniej jak się ułożą koło siebie i na przemian coś im się śni 

Hm, to się nie wybieracie do Jaśkowa?Wilga pisze:Gosiu, Czelna cudna. Niech się zdrowo rozwijaCieszę się, że pobędziemy razem za jakieś 1/2 roku
Ano nie ma. Dzisiaj spacerowałyśmy z Czelną po Katowicach. Z dziewczynami po Stawikach, ale Sarka strzeliła focha, pańcia się wkurzyła, zostawiła wredotę w bagażniku i poszła spacerować z Czupryną.Ania W pisze:Nudy nie maSARABANDA pisze:Trzy godziny spacerku, mała padła po powrocie, a ja po zjedzeniu obiadu zabrałam starsze dziewczyny do lasu![]()
Jutro jak będzie pogoda znowu cały dzień w lesie.
No, się wybieramy, jak ten czas leci, ja sobie pomyśłałam, że to za 1/2 roku .....
- Monika M-S
- Gadu-Gadu: 0
Cudowna CZELNA
w pokaźnej sforze
Młodsze rodzeństwo pozdrawia

Młodsze rodzeństwo pozdrawia

Leśne Bytowanie Hodowla Ogarów Polskich "...nieśmiertelność tkwi w łańcuchu, nie w poszczególnych ogniwach." E.Wiechert
Do zobaczenia na ringach 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."