Chociaż ostatnio słyszałam, że trzeba życzyć szczęścia, bo byli tacy co mieli zdrowie i pieniądze, ale szczęścia zabrakło...i bardzo mi się spodobało

No tak ...ale tylko jednego wilka ciągnęło do lasuBACHMATsforanemroda pisze: DSC_8303.JPG -> tutaj to każda/y miał inne ciągoty widać
Przekażę jejBACHMATsforanemroda pisze:Orawka jest cudna!!
Bardzo łaskawe porównianiekasiawro pisze:Trzy królewny zamiast króli, też tak może być
.
O matko! Pantarka zabrzmiało prawie jak panterkanulka pisze:Niektórym to te ptaki same się przed szkło pchająa niektórzy myślą ,że zrobią hita ,bo na drzewie siedzi jakiś krogulec całą noc po czym rano się okazuje ,że to pantarka na czubie śliwy wylądowała
![]()
![]()
Dziękiirie pisze:Jak zawsze, przepiękne fotki spacerowe.![]()
Ostatnio zauważyłam na fotkach Czekana, że jest bardzo podobny z buźki do Łozy, aż mi się za nią zacniło.![]()
No mówiłam, że widzę tutaj pewne podobieństwoirie pisze:Orawa bardzo mi podchodzi, jak tak zerka spode łebka. Z oczywistych względów - znam to spojrzenie![]()
Dziękuję bardzo! Również wszelkiej pomyślności i więcej czasu na forowanieirie pisze: Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!