Orla i reszta stada.
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Orli blog
To jakie ogarki są u Was? A tak generalnie ślicznoty. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
To prawda. Gdy chłopaki są obok siebie, to najczęstszym widokiem jest nos Żulika w ustach Ziemka (mały bardzo całuśny). To właściwie stały rytuał, a jak dotąd nie udało mi się tego uwiecznić. Aparat wygrywa nawet z najlepszym przyjacielem.[/quote]
Bardzo czekamy na całuśną fotkę

Bardzo czekamy na całuśną fotkę

- Hekate
Orla i Żulik. Na razie.ania N pisze:To jakie ogarki są u Was? A tak generalnie ślicznoty.

Robię co mogę.endo pisze:Bardzo czekamy na całuśną fotkę![]()
![]()

- Marta A
kasiawro pisze:Chłopak młody ma parcie na szkło.

Super gromadka!
Moim zdaniem jest świadom swojej wartości i święcie przekonany, że to szkło prze na niego 
Dzieciaki super!
Przydałoby się więcej fotek 
Zwiewna caluśki tatuś

Dzieciaki super!

Zwiewna caluśki tatuś

- Hekate
I jeszcze jedno dziecię. Zwodnik.
Najgrzeczniejsze szczenię z miotu. Bardzo pro-ludzki i chętny do nauki.
W ciągu dwóch miesięcy od wyjazdu z hodowli pobił chyba rekord odwiedzonych lekarzy weterynarii. Niespełna tydzień w nowym domu i zaczęły się problemy zdrowotne. Wzmożone pragnienie, senność. Mocz stał się cuchnący. Badania krwi i moczu. Escherichia coli w pęcherzu. USG nerek i wątroby. Ta druga w porządku, nerki - obraz niejednoznaczny. Mocznik podwyższony. Kroplówki. Padaczka i wizyta u neurologa - brak konkretnej diagnozy. Chwiejny chód. Zapaść. Kroplówki. Kardiolog - serce zdrowe. Kolejne badania krwi i moczu. Mocznik w normie. Anemia. Znowu kardiolog. Szmery w sercu. Nawet nie wiem, czy wszystko wypisałam. Aż wreszcie trafili na panią weterynarz, która wysłuchała i stwierdziła: On ma takie objawy, jak ja kiedyś. To niedoczynność tarczycy.
Badanie pod kątem hormonów i TRAFIONY!
Obecnie Zwodnik jest zdrowym młodzieńcem. Wszystkie wyniki w normie. Psoci, choć z umiarem. Próbuje naciągać Pana na smutne oczy. Uwielbia spacery i wszelkie wypady.
Wielkie ukłony dla właściciela za determinację.
Tak więc: Zwodnik na wycieczce w Bieszczadach.
Najgrzeczniejsze szczenię z miotu. Bardzo pro-ludzki i chętny do nauki.

W ciągu dwóch miesięcy od wyjazdu z hodowli pobił chyba rekord odwiedzonych lekarzy weterynarii. Niespełna tydzień w nowym domu i zaczęły się problemy zdrowotne. Wzmożone pragnienie, senność. Mocz stał się cuchnący. Badania krwi i moczu. Escherichia coli w pęcherzu. USG nerek i wątroby. Ta druga w porządku, nerki - obraz niejednoznaczny. Mocznik podwyższony. Kroplówki. Padaczka i wizyta u neurologa - brak konkretnej diagnozy. Chwiejny chód. Zapaść. Kroplówki. Kardiolog - serce zdrowe. Kolejne badania krwi i moczu. Mocznik w normie. Anemia. Znowu kardiolog. Szmery w sercu. Nawet nie wiem, czy wszystko wypisałam. Aż wreszcie trafili na panią weterynarz, która wysłuchała i stwierdziła: On ma takie objawy, jak ja kiedyś. To niedoczynność tarczycy.

Obecnie Zwodnik jest zdrowym młodzieńcem. Wszystkie wyniki w normie. Psoci, choć z umiarem. Próbuje naciągać Pana na smutne oczy. Uwielbia spacery i wszelkie wypady.
Wielkie ukłony dla właściciela za determinację.

Tak więc: Zwodnik na wycieczce w Bieszczadach.

- ania N
Jak to Zwodnik zwodził wszystkich a jedna się nie dała.
Dobrze że się udało bo ładny młodzieniec.

Dobrze że się udało bo ładny młodzieniec.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
Zwodnik jest cały czas na lekach?