Poświąteczne grupowe spalanie kalorii nad Wisłą ;)
Re: Poświąteczne grupowe spalanie kalorii nad Wisłą ;)
Oczywiście, że nie jest. Ale włosy w tej nibyplamie nie są czarne tylko własnie szare, albo czekoladowe.
Ale ..ale ja się nie kłócę tylko właśnie to piszęhania pisze: Ale włosy w tej nibyplamie nie są czarne tylko własnie szare, albo czekoladowe.

No dobra ...może wróćmy do tematu przewodniego.
Jakby coś się kroiło nad Wisłą na pewno rzucimy hasło

Burza w szklance wody.
Dla mnie żar też szaro - rudy jak w dogasającym ognisku czy na palenisku pieca.
Dla mnie żar też szaro - rudy jak w dogasającym ognisku czy na palenisku pieca.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Ale jaka burza
Nie każda wymiana poglądów od razu jest burzą 

Z piorunami 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
No tak...piorun...ogień....żar...Toż to jawna prowokacja 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Aronia ma np. czaprak niby aguti czyli przy skórze włos czarny a same końcówki jasne. Co w efekcie daje dość jasną sukę. Dereniówka czy Dziki już tak nie ma.
Najbardziej gnębia mnie te jasne oczy u moich miotów.
Jestem po wykładach z genetyki i mam zamiar zagłębić się w te kolory. Nie zdążyłam dopytać Pani Fiszdon o kolory oczu ale generalnie dziedziczą się wraz z umaszczeniem. Czekolady maja jaśniejsze oczy ale tez mają czekoladowe nosy. Gdyby ktoś coś to ja chętnie.

Tzn jak dziedziczą się z umaszczeniem? Im ciemniejsze tym ciemniejsze oko? To skąd jasne oczy u ciemnych psów i ciemne u jasnych?
Raz próbowałam subtelnie
Myślę, że dwie strony offowania wystarczą i stanowczo
zapowiadam, że ponieważ nie mogę przenosić będę kasowała wpisy nie związane z wątkiem.
A że temat umaszczenia i jego dziedziczenia ciekawe to proponuję założyć oddzielny wątek.

A że temat umaszczenia i jego dziedziczenia ciekawe to proponuję założyć oddzielny wątek.