OGARY POLSKIE z Poniatowskiego Dworku
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Re: HUSARZ, FELIX, MINA i AS-ANI w Poniatowskim Dworku
Co do kolców do góry na panelach to Ajsza junior już raz rozpruła sobie bok na takim płocie. Znam też 2 ONki które straciły życie powiesiwszy się na obrożach na kolcach. Sama raz zdejmowałam z płotu sukę mojej sąsiadki wiszącą na obroży. Radze albo zabezpieczyć kolce albo zdjąć psom obroże. Moje nigdy nie biegają w obrożach jak są luzem na podwórku.
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
ojej!!!
przystępuje do zabezpieczania!!!
AS-Ani już lata bez obroży...reszta ewentualnie w od-kleszczowych...

przystępuje do zabezpieczania!!!
AS-Ani już lata bez obroży...reszta ewentualnie w od-kleszczowych...
- Załączniki
-
- P1430178kop.JPG (160.96 KiB) Przejrzano 1414 razy
-
- P1430094kop.JPG (174.3 KiB) Przejrzano 1414 razy
z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
- Marchewka74
Piękne te Wasze Węszynosy !!! 

"Jeśli jesteś psem i twój właściciel zaproponuje ci włożenie gustownego sweterka - zasugeruj mu gustowny ogonek" - Fran Lebowitz
- BACHMATsforanemroda
- Kontakt:
To zdjęcie pyszczka Asani piękne!! 

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Poniatowski Dwór
- Kontakt:
Mamy wielkie plany na 2017r - chcielibyśmy aby w naszym Poniatowskim Dworku narodziły się malutkie OGARY POLSKIE. Szczenięta, których poczęcie i narodziny planujemy w przyszłym roku (jak oczywiście wszystko potoczy się tak jak marzymy) będą potomstwem
AS-ANI i HUSARZA - ogarów, których charakter i predyspozycje znamy doskonale - są przecież z nami od swej maleńkości...
Ale też PRAGNIEMY aby miały one WSPANIAŁE DOMY i ODPOWIEDZIALNYCH WŁAŚCICIELI - więc już informujemy i zachęcamy do kontaktu, rozmów oraz rezerwacji - ogary są naszą PASJĄ i z chęcią podzielimy się nią z przyszłymi, wyjątkowymi właścicielami ogarków z Poniatowskiego Dworku!!!
Zapraszamy do śledzenia życia naszych ogarów i hodowli na OGARKOWIE, na FB a już niedługo i na stronie hodowli....
AS-ANI i HUSARZA - ogarów, których charakter i predyspozycje znamy doskonale - są przecież z nami od swej maleńkości...
Ale też PRAGNIEMY aby miały one WSPANIAŁE DOMY i ODPOWIEDZIALNYCH WŁAŚCICIELI - więc już informujemy i zachęcamy do kontaktu, rozmów oraz rezerwacji - ogary są naszą PASJĄ i z chęcią podzielimy się nią z przyszłymi, wyjątkowymi właścicielami ogarków z Poniatowskiego Dworku!!!
Zapraszamy do śledzenia życia naszych ogarów i hodowli na OGARKOWIE, na FB a już niedługo i na stronie hodowli....
- miszakai
- Kontakt:
Ja tak czytam Wasz podpis, że chyba powinno być miot w roku 2017 a nie miot roku 2017...
No ale na fb wśród licznych zalet As-Ani jest informacja, że się nie ślini...
To może to faktycznie będzie miot roku...A może hasło: "Miot roku! Bez ślinotoku!"?:)
Gratuluję huraoptymizmu. Zawsze mi go brakowało. No ale jak miot roku to i właściciele roku muszą być. Trzeba wcześnie ogłaszać
Ja bałabym się rozczarować. Życzę Wam, żeby się udało. A wiadomo chociaż kiedy cieczka jest spodziewana?
Mam jeszcze pytanie o kojce. Drewno pod panelami ogrodzeniowymi to są podkłady kolejowe? Fajne to ogarze obejście.
Dzięki.
No ale na fb wśród licznych zalet As-Ani jest informacja, że się nie ślini...
To może to faktycznie będzie miot roku...A może hasło: "Miot roku! Bez ślinotoku!"?:)
Gratuluję huraoptymizmu. Zawsze mi go brakowało. No ale jak miot roku to i właściciele roku muszą być. Trzeba wcześnie ogłaszać

Ja bałabym się rozczarować. Życzę Wam, żeby się udało. A wiadomo chociaż kiedy cieczka jest spodziewana?
Mam jeszcze pytanie o kojce. Drewno pod panelami ogrodzeniowymi to są podkłady kolejowe? Fajne to ogarze obejście.
Dzięki.
miot roku? a dlaczego nie?
trzymamy kciuki 

Ania, niech się Wam darzy 

Byleby w sercu ciągle maj!
- Marzena i Czarek
Powodzenia!
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Numer kontaktowy: 503 067 461
- Poniatowski Dwór
- Kontakt:
no cóz... MISZAKAI
- dla nas to będzie miot roku (oczywiście jak bedzie)... ale nie koniecznie dla wszystkich...
a AS-ANI ma cudowna przypadłość - sie nie slini - jest to fajna cecha...ale nie jej jedyna fajna - jest suczką na która czekałam prawie rok... wymarzyłam ją sobie (zaplanowałam) aby pasowała do Husiego idealnie... i lepsza narodzic sie nia mogła... jest doskonala...ma świetny charakter i cudna urodę, eksterierowo pasuja bardzo do siebie (imbred tez w 5 pokoleniu maja poniżej 3%) - więc MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ
A ja jestem optymistką - ale nie na HURA - dlatego ogłaszam moje plany roku 2017 duzo wczesniej... bo chce aby moje ogarki miały zwiększoną szansę na fajne domki (reklama dźwignią wielu rzeczy... )
.... i nadmienie ze własnie przez fb ustalam wstepnie domek dla jednego z wnucząt... czyli ....
PS. tak - to sa podkłady kolejowe... niezniszczalne... i... dzieki...
- dla nas to będzie miot roku (oczywiście jak bedzie)... ale nie koniecznie dla wszystkich...
a AS-ANI ma cudowna przypadłość - sie nie slini - jest to fajna cecha...ale nie jej jedyna fajna - jest suczką na która czekałam prawie rok... wymarzyłam ją sobie (zaplanowałam) aby pasowała do Husiego idealnie... i lepsza narodzic sie nia mogła... jest doskonala...ma świetny charakter i cudna urodę, eksterierowo pasuja bardzo do siebie (imbred tez w 5 pokoleniu maja poniżej 3%) - więc MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ
A ja jestem optymistką - ale nie na HURA - dlatego ogłaszam moje plany roku 2017 duzo wczesniej... bo chce aby moje ogarki miały zwiększoną szansę na fajne domki (reklama dźwignią wielu rzeczy... )
.... i nadmienie ze własnie przez fb ustalam wstepnie domek dla jednego z wnucząt... czyli ....

PS. tak - to sa podkłady kolejowe... niezniszczalne... i... dzieki...