maluchy będą miały 3 tygodnie

I ja teżBasiaM pisze:My już liczymy tygodnie...........
Rozmiękczasz mnie, jak jakieś chrupki Royala...bea100 pisze:No to ja troszkę wieści ze żłobka. Bawią się ze sobą w przewracanie rodzeństwa- idzie taki nosorożec i celowo buch w brata. Uchaty i Umbra w tym przodują
Całują się po pysiach wzajemnie. Najwspanialsza zabawa to schodzenie i wchodzenie na gąbkowy (dość wysoki) materac. Wszystkie tak sobie ćwiczą co śmiesznie wygląda. Warczą
I naprawdę bardzo urosły. Pięknieją. Jedzą z miseczki rozmoczone na papę chrupki baby Royala (po przedyskutowaniu z MagdąM zaczynam od chrupek bo jak bym zaczęła od mięsa, to potem by chrupek nie chciały- a nie wiem przecież jak będą kiedyś docelowo karmione). Radzą sobie już świetnie. Niektóre już siedzą przed miseczką i wylizują. A potem śpią jak pękate bąki kołami do góry. Niektóre schodzą z materaca na wykładzię i tam się nawet załatwiają- mądrale jedne. Na rękach się tulą, już nie protestują wyginając się. Bawię się z nimi i dużo przytulam. Każdy dzień to w ich życiu cała epoka
I ślicznieją, ślicznieją z dnia na dzień...
Zawsze można przy okazji jakichś wystawBasiaM pisze:diamantina
ja jako rodowita poznanianka ( gnieźnianka ) troszkę żałuję, że nie będziemy spotykać się na spacerach na Cytadeli![]()
Przeniosłam się do Katowic a tu coś mało ogarów do wspólnych spacerów
To który dla Ciebiediamantina pisze:BasiaM napisał(a):
My już liczymy tygodnie...........
I ja też![]()