Salwa do adopcji-pilne
Re: Salwa do adopcji-pilne
Aniu i Ty pytasz? a kto kontaktował właścicieli ze mną?
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Ale mozesz pytac a ja bede odpisywac "bez zmian"SARABANDA pisze:No nie wiem. Ja bardzo jestem zainteresowana ale uważam że ciągłe pytania w stylu "i co, i co" są denerwujące.hania pisze:Osoby które pytają bezpośrednio dostają odpowiedź. W wątku na forum tego zainteresowania jakoś nie widać.

Jezeli cokolwiek sie dzieje jest o tym informacja na forum.
O to mi właśnie chodzi. Wydaje mi się że większość jest zainteresowana ale czeka na informacje.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Ale mówiłam, że nie wiem co to za sunia ( nie dopytywałam) , nie wiedziałam także gdzie mieszka i skąd miałam wiedzieć, że akurat ta odwiedzi Salwę.SARABANDA pisze:Aniu i Ty pytasz? a kto kontaktował właścicieli ze mną?
Wnuczka Elita
, domowo Gaja. Bardzo mila sunia i wlasciciele.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Czyli wnuczka mieszka gdzie? Jakieś inne fotki jej będą?
Nie bedzie. Nie bylo pradu, niemialam jak naladowac baterii do aparatu.
Może się jeszcze uda zrobić fotki, mamy pewne plany spacerowe, jak uda się zrealizować to będą zdjęcia.
I jeszcze jedna, jak dla mnie, bardzo budująca informacja. Państwo, którzy odwiedzili Salwę, opiekunowie Elity, przekazali na ręce Hani 200 zł dla Salwy.
Bardzo Państwu dziękujemy
Bardzo Państwu dziękujemy

Byleby w sercu ciągle maj!
Dziękujemy