Dni Ogara Polskiego we Wrocławiu 23-25 września 2016r.
- Marta A
- Gadu-Gadu: 0
Re: Dni Ogara Polskiego we Wrocławiu 23-25 września 2016r.
Czy tu mogę spytać? Czy we Wrocławiu można gdzieś wypożyczyć wózek dziecięcy, żebyśmy swojego nie musieli ciągnąć?
Niekoniecznie bo ja w ciagu ostatnich dni jeszcze kiku osobom podawałam telefon do ośrodka.kasiawro pisze:Ja myślę, że już wszyscy załatwili to co potrzebowali.
http://maluchtravel.pl/wypozyczalnia/ce ... zenia.html" onclick="window.open(this.href);return false;Marta A pisze:Czy tu mogę spytać? Czy we Wrocławiu można gdzieś wypożyczyć wózek dziecięcy, żebyśmy swojego nie musieli ciągnąć?
- Marta A
Mają tylko spacerówki, a ja potrzebuję gondolę 

- miszakai
- Kontakt:
A ja tak myślę, że jeśli się zmieści i chodzi o targanie tylko to przekombinujecie. Wypożyczyć, oddać, nie znacie wózka, jak się składa, jak rozkłada. Nie ma gdzie zaczepić torby, dziecko też nie zna wózka...I w końcu umęczycie się bardziej niż ze swoją jak piszesz gondolą - najwygodniejsza dla malucha...I osłoni od wiatru i cieplej niż w takim gówienku 

Ja też mam kilka info. Czajników w pokojach nie ma, z niewielkimi wyjątkami, kilka jest do wypożyczenia odpłatnie. Lodówki w kilku pokojach więc będzie konieczna współpraca bo raczej ta w kuchni wszystkiego nie pomieści. Qzia ma pokój na parterze, nie wiem czy przypadek czy jej interwencja ale piszę. I jeszcze czekają na zgłoszenia chętnych na śniadania i obiady. Pokoje są od 14-tej.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Przy okazji bazarku zrobiłam porządek w piwnicy
, przetwory przygotowane i nie tylko
.

Wrząca woda dostępna całą dobę gdzieś przy recepcji z podgrzewacza. Ale to woda z sieci miejskiej.
Dla malucha chyba gotujecie z butelek? Czajnik można odpłatnie wypożyczyć. W kuchni nie jestem pewna, Kasiu nie wiesz?
Dla malucha chyba gotujecie z butelek? Czajnik można odpłatnie wypożyczyć. W kuchni nie jestem pewna, Kasiu nie wiesz?
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Ponieważ zewsząd padają pytania o liczbę osób w sobotę to szczerze mówię - nie mam pojęcia
To nie jest impreza zamknięta, poszło ok 200 maili ( także z telefonami do hotelu),masa smsów, wiele osób w ogóle nie odpowiedziało, część (zwłaszcza lokalsi
) deklarowało, że postarają się wpaść, część, że będą na pewno (ale czy będą? ), nie wiem czy zawsze przyjadą całe rodziny czy czasami tylko pełnoletnia reprezentacja....tym samym liczę, że w sobotę może być od 50 do 120 osób.
Pamiętajcie proszę o jakiś naczyniach i sztućcach jednorazowych.

To nie jest impreza zamknięta, poszło ok 200 maili ( także z telefonami do hotelu),masa smsów, wiele osób w ogóle nie odpowiedziało, część (zwłaszcza lokalsi

Pamiętajcie proszę o jakiś naczyniach i sztućcach jednorazowych.