XXIV Międzynarodowa Wyst. Psów Rasowych WROCŁAW 24.09.2016
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: XXIV Międzynarodowa Wyst. Psów Rasowych WROCŁAW 24.09.2016
Z numerami trzeba będzie poczekać - najczęściej w tygodniu przed wystawą przychodzi ostateczne potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę (do wydrukowania) i informacja gdzie są numerki. Np. nowością dla była opcja z Warszawy - numerek drukowało się samu razem z potwierdzeniem. Bardzo mi to odpowiadało 

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ja tylko mam nadzieję że miłe panie ogarną moje bassety bo jeden jest grand a drugi petit
ale obie suczki
Bo z ogarami jakoś dały radę. Ciekawe czy mi parę hodowlana wpiszą. 
No cóż. Jak patrzę na sposób zgłoszeń to na numerki do wydruku raczej bym za bardzo nie liczyła.
Ja nawet na potwierdzenie nie liczę, więc nie wiem jak przemycę moje psy na wystawę w ilości 4 ogarów. Chyba, że na zgłoszenia na krajówkę wejdą.

No cóż. Jak patrzę na sposób zgłoszeń to na numerki do wydruku raczej bym za bardzo nie liczyła.

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Link się nie otwiera, ale to jest adres nadawcy. Po prostu wejdź w opcję "odpowiedz nadawcy".lusia pisze:Ja też dostałam potwierdzenie na międzynarodową a na krajówkę potem mi przyszło . system z międzynarodowej prosi o podanie nr. rej psa ale ten link się nie otwiera .
- qzia
- Kontakt:
Hihi jak na razie dostałam odpowiedź, że przyjęli mi jednego psa. 
Mam jeszcze takie pytanie. Dostałam pocztą kartę na wjazd samochodem na teren wystawy. Taką fajna czerwoną. Czy ktoś jeszcze coś takiego dostał czy tylko ja ze względu na dużą ilość psów?

Mam jeszcze takie pytanie. Dostałam pocztą kartę na wjazd samochodem na teren wystawy. Taką fajna czerwoną. Czy ktoś jeszcze coś takiego dostał czy tylko ja ze względu na dużą ilość psów?
- Hekate
Ty się przyznaj jakie masz chody u organizatorów. 

- qzia
- Kontakt:
Hihihi myślę, że jestem ostatnią osobą, która umiałaby sobie jakieś chody załatwić. Ciekawe czy da się pod ring podjechać, bo targanie klatek dla bassetów i szczeniorów przez 2 boiska już zaczyna mnie trochę przerastać.Hekate pisze:Ty się przyznaj jakie masz chody u organizatorów.

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Kasia, a widziałaś kiedyś we Wrocławiu pod ringiem autaqzia pisze: Ciekawe czy da się pod ring podjechać,

Wjazdówka upoważnia Ciebie abyś mogła blisko zaparkować na terenie wystawy(jest wyznaczony parking), pewnie z powodu większej liczby zgłoszonych przez Ciebie psów

- qzia
- Kontakt:
Aż taką desperatką nie jestem żeby po boisku jeździć. Chodziło mi o tę drogę u góry na której stoją zawsze stragany i budki z jedzeniem. Mam nadzieję, że tam sobie na tyły podjadę. Przynajmniej w niedzielę, żeby bassety mogły zostać w samochodzie jak będzie zimno i żebym miała na nie baczenie z ringu.
- Poniatowski Dwór
- Kontakt:
wystawa, wystawa i ... po wystawie - zgłoszonych było 50 ogarów
- cudna stawka...- nie wiem ile sie nie pojawiło... ale wydaje mi sie że były to jednostki...
BOB - MINOR albo EGAR (nie skoncentrowałam się - ciągle ich mylę)
BOS - piekna FIONA (Bystra) Pola i Gaje Ołtarzew (brawo siostra!!!!)
Nasza AS-ANI bardzo spodobała sie sędziemu i otrzymała 1 miejsce w pośredniej (na 4 sunie) i dodatkowo res-CACIBa
FELIX Pola i Gaje Ołtarzew w otwartej otrzymał ocene doskonałą, piekny opis i 4 miejsce na 7 psów
Na pełne wyniki czekamy....bo za duzo było psów i rozmów aby zapamiętać coś więcej....
link do zdjęć z wystawy, które porobił mój Łukasz (było troche ganiania, przebierania... więc na foty juz czasu za duzo nie zostawło...)
https://goo.gl/photos/eA5GR1LtEzTCiUyt7" onclick="window.open(this.href);return false;

BOB - MINOR albo EGAR (nie skoncentrowałam się - ciągle ich mylę)
BOS - piekna FIONA (Bystra) Pola i Gaje Ołtarzew (brawo siostra!!!!)
Nasza AS-ANI bardzo spodobała sie sędziemu i otrzymała 1 miejsce w pośredniej (na 4 sunie) i dodatkowo res-CACIBa

FELIX Pola i Gaje Ołtarzew w otwartej otrzymał ocene doskonałą, piekny opis i 4 miejsce na 7 psów

Na pełne wyniki czekamy....bo za duzo było psów i rozmów aby zapamiętać coś więcej....

link do zdjęć z wystawy, które porobił mój Łukasz (było troche ganiania, przebierania... więc na foty juz czasu za duzo nie zostawło...)
https://goo.gl/photos/eA5GR1LtEzTCiUyt7" onclick="window.open(this.href);return false;
z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
Pełna stawka 
https://plus.google.com/photos/10030425 ... 7715760241" onclick="window.open(this.href);return false;

https://plus.google.com/photos/10030425 ... 7715760241" onclick="window.open(this.href);return false;
Byleby w sercu ciągle maj!