Cygunia już od tych dzieci trochę posiwiała. Taka zapracowana matka Polka A Krajka, jak każdy mały ogarek, przecudna. Fajowo macie. Szkoda że u nas nie ma nigdzie jeziorka blisko.
kasiawro pisze:Ryjki łączą to fakt.
Co to wyrośnie z tej Krajki czekam i czekam bo dla mnie trochę mamy ma, ale taty nic nie widzę.
Po mamie to wiadomo co ma jeszcze by tego brakowało, żeby i po tacie było. Ona ma taki ryjek długi jak miał mały Zbysio. Strasznie mi się wtedy nie podobał. Będzie piękna sunia, no bo co innego może być?
Śliczny ten ryjek, uchole też. A najbardziej mi się podoba charakter. Jak ja wspomnę młodą Sarkę
Fotomodelki wszystkie ale Ginger chyba najbardziej wyrazista , zdjęcie "Giner ponad" na konkurs jakiś wyślij
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
A my na wystawę w Chojnicach jechaliśmy prosto z pikniku/biwaku na dziko nad jez. Niedźwiedź pod Chojnicami. Było fajnie, gdyby nie 2 parki, które postanowiły się wykąpać i rozpalić ognisko po 23.00. i bawiły się do 3 nad ranem nad uchem Ginger do kompletu wytarzała się w kupie i było szorowanie piachem i kąpiel w jeziorze. Na wystawę super przygotowana ruszyła. I ta miękka sierść:)
Ale bogato w zdjęcia Te rzeźby... normalnie podziwiam ludzi, którzy potrafią coś wydłubać w drewnie bądź kamieniu Fotel ze zgrabnymi półdupkami fajoski
Ale Gienia, jak ona spoważniała, gdzie to dziecięce pycho ?
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża. Helmut Walters