Dni Ogara Polskiego we Wrocławiu 23-25 września 2016r.
Re: Dni Ogara Polskiego we Wrocławiu 23-25 września 2016r.
Najlepiej potwierdzić telefonicznie albo smsem.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Kasia masz, wczoraj Pani prosiła mnie o Twój numer tel.
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
A w pobliżu miejsca naszego piątkowego spotkania znajduje się Park Wschodni. Nie jest on szczególnie oblegany ale tam też jest woda, wprawdzie nie jezioro ale rzeczka Oława w której, zależnie od miejsca, można się i popluskać i popływać. Płynie przez cały park i jeszcze tworzy jakieś zakola. Jest też parking zaraz po wjeździe do parku i wielka polana gdzie można porządnie pobiegać. Zapraszamy na spacer.kalif2006 pisze: Zlot we Wrocławiu brzmi dość egzotycznie -> nie mamy tu jeziora i lasów, ale fontanna i park i parę chaszczy się znajdzie;-
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Ogólnie teren w okolicy PZŁ i hotelu jest mega zielony i wokół woda 
https://www.google.pl/maps/dir/51.08260 ... m2!4m1!3e2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ewa sobotnie wieczorne spotkanie będzie również w tym miejscu
.

https://www.google.pl/maps/dir/51.08260 ... m2!4m1!3e2" onclick="window.open(this.href);return false;
Ewa sobotnie wieczorne spotkanie będzie również w tym miejscu

Super, nie sądziłam że tam tak ładnie i zielono, będą super spacerki. Grila już zaczynamy szykować
. Oczywiście zgodnie z tradycją ogłaszam Trzeci Doroczny Zlotowy Bazarek Ogarkowy.
Pewnie znowu wielotematyczny, chociaż miło by było gdyby wiele akcentów ogarkowych się znalazło.

Pewnie znowu wielotematyczny, chociaż miło by było gdyby wiele akcentów ogarkowych się znalazło.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
W razie braku miejsca w tym hotelu są jeszcze 4 domki, które mają po 4 pokoje x 2 osobowe, z osobnymi wejściami obok tego hotelu. Domki nie należą do hotelu, ale Pani Mira powiedziała, że spokojnie może pomóc przy tej rezerwacji, więc numer ten sam co do niej.
Cena pokoju w domku z tego co pamiętam 100zł za dobę ( jest tam umywalka, toaleta, prysznic). Ja osobiście nie widziałam tych domków, one należą chyba do WKS....?
Jeśli domki się skończą będziemy szukać w okolicy czegoś jeszcze
.
Dla tych co jeszcze myślą, decydujcie się prędko bo będą: ogary, bazarki, coogary, pamiątki, puchary, nalewki i niespodzianki
Podczas "ogarzego święta" w niedzielę na wystawie będą dodatkowe konkurencję - może one będą jeszcze dodatkową motywacją dla niektórych
.
- Czym skorupka za młodu nasiąknie - Najmłodszy Ogar Wystawy
- Ogar VIP - Najstarszy Pies Wystawy
- Największy Podróżnik – pies, który przemierzył najdłuższą drogę, aby uczestniczyć na wystawie
- Specjalne wyróżnienie dla hodowcy za największą ilość ogarów zgłoszonych z jednym przydomkiem
- Specjalne wyróżnienie dla właściciela zgłaszającego największą ilość psów
- Tradycjyjnie we Wrocławiu - Najbardziej Dobrana Para Kobieta i Pies (ring główny)!!!
I taka dla mnie i pewnie nie tylko wisienka na torcie to:
Uroczysty pokaz Coogarów
ZAPRASZAMY
a potem
...
Cena pokoju w domku z tego co pamiętam 100zł za dobę ( jest tam umywalka, toaleta, prysznic). Ja osobiście nie widziałam tych domków, one należą chyba do WKS....?
Jeśli domki się skończą będziemy szukać w okolicy czegoś jeszcze

Dla tych co jeszcze myślą, decydujcie się prędko bo będą: ogary, bazarki, coogary, pamiątki, puchary, nalewki i niespodzianki

Podczas "ogarzego święta" w niedzielę na wystawie będą dodatkowe konkurencję - może one będą jeszcze dodatkową motywacją dla niektórych

- Czym skorupka za młodu nasiąknie - Najmłodszy Ogar Wystawy
- Ogar VIP - Najstarszy Pies Wystawy
- Największy Podróżnik – pies, który przemierzył najdłuższą drogę, aby uczestniczyć na wystawie
- Specjalne wyróżnienie dla hodowcy za największą ilość ogarów zgłoszonych z jednym przydomkiem
- Specjalne wyróżnienie dla właściciela zgłaszającego największą ilość psów
- Tradycjyjnie we Wrocławiu - Najbardziej Dobrana Para Kobieta i Pies (ring główny)!!!
I taka dla mnie i pewnie nie tylko wisienka na torcie to:
Uroczysty pokaz Coogarów

a potem

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Kochani tak sobie zajrzałam do poniższego wątku:
http://ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=51&t ... &start=250" onclick="window.open(this.href);return false;
przypomniało mi się o kociołku, może w tym roku zabierzemy kociołki do Wrocławia?
Co Wy na to?
http://ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=51&t ... &start=250" onclick="window.open(this.href);return false;
przypomniało mi się o kociołku, może w tym roku zabierzemy kociołki do Wrocławia?
Co Wy na to?
OK tylko ja muszę wpaść na ulicę Pokątną 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Z kociołkiemSARABANDA pisze:OK tylko ja muszę wpaść na ulicę Pokątną