Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj oraz nasza Fatra Sfora Nemroda i ich wspólna Jagna.
Re: Pasja/Rewia Nadbużańskie Granie i Tomkowy Zagaj

Ela i Goniwiatry
ogarpolski@goniwiatr.de
http://www.goniwiatr.de" onclick="window.open(this.href);return false;
ogarpolski@goniwiatr.de
http://www.goniwiatr.de" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Tomek - Twoje nieustające !

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
100 LAT
A wyprawa super

A wyprawa super

Jagoda z Czatą Nowogary i Poraj z Zadrą-Esterą z Ogarów z Kniei
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
W imieniu Tomka, Dziękuję za życzenia. Pańciu nawet nie popadł jeszcze w depresyjny stan wieku, chyba że udaje przed nami
.
Używają po gwizdku jak nie reaguję, sygnał w obroży jak nie reaguję to impuls.
Tak już wcześniej napisałem sygnał wystarcza praktycznie zawsze, chyba że mi sarna z pod łap wyskoczy
.
ad.2
Ubieram tylko na spacery na których biegam bez smyczy lub wędrowanie po górkach.
ad.3
Hm... tutaj to bywało różnie, teraz od dłuższego czasu lubię najniższy impuls. Czasy były takie, jak miałem wielką wiosnę w głowie i myślałem, że wygram moim sprytem z każdym, wtedy impuls był konkretny potrzebny.
Teraz mini relacja z naszego grzybobrania u sąsiadów południowych, zawsze bywało ich nie za wiele w tym roku sporo.
Był gulasz i smażone na masełku.

Zupka i reszta zamrożona.

ad.1Psin+co pisze: Czy mam pytania? Obiecuję używać sprawiedliwie..... I oceniać czy ma to wpływ (negatywny) na jej psychikę, czy też nie, a traktuje to jak komendę.
1. Czy używać wyłącznie dla gwizdka ( przywołania)?
2. Czy używać zawsze jak nie posłucha gwizdka, czy np ograniczyć się do lasu. Byłoby wygodniej ubierać tylko na spacery.
3. Jakie macie doświadczenia z siłą impulsu?
.
Używają po gwizdku jak nie reaguję, sygnał w obroży jak nie reaguję to impuls.
Tak już wcześniej napisałem sygnał wystarcza praktycznie zawsze, chyba że mi sarna z pod łap wyskoczy

ad.2
Ubieram tylko na spacery na których biegam bez smyczy lub wędrowanie po górkach.
ad.3
Hm... tutaj to bywało różnie, teraz od dłuższego czasu lubię najniższy impuls. Czasy były takie, jak miałem wielką wiosnę w głowie i myślałem, że wygram moim sprytem z każdym, wtedy impuls był konkretny potrzebny.
Teraz mini relacja z naszego grzybobrania u sąsiadów południowych, zawsze bywało ich nie za wiele w tym roku sporo.
Był gulasz i smażone na masełku.

Zupka i reszta zamrożona.

Jeszcze od nas spóźnione najserdeczniejsze STO LAT
Piękne te smardze

Piękne te smardze
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Jakiś taki u nas na łące wyrósł. Jak rozpoznać, że to smardz?